Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Ahoj bon bony, prosím ťa povedala by si meno tej doktorky,lebo ja som tiež zo Žiliny a čaká ma také vyšetrenie,aby som sa vedela pripraviť

leus

bon bony
tak tebe sa to uz riadne krati :) vys.. sa na tu internistku, ona ti spravi vysetrenia a dalej ta uz nezaujima...a ja si myslim, ze jej bok bude vytlacat od zvedavosti, preto si vymyslela aby si k nej po OP prisla :)))

BarborkaC

Bon bony
Zda sa mi to ako riadna blbost a hlavne ta internistka je neprofesionalna....ved je to opka ako kazda ina a platis si ju ty tak co riesi?Ale mozno ma privelke prsia aby to pochopila...milujem taketo typy,chcela by som vidiet ju ked robi zakrok klientovi nie pacientovi a povedalo by mu nieco taketo...

bon bony

barbora10

no ona mi napisala do papierov presne ze

"potom sa vyjadrim k operac. vykonu"

Este tam zajtra musim ist,takze som velmi zvedava, ci mi povie, ze mam prist aj tam. ved to, ze na co by som tam mala ist a vobec ako sa moze ku tomu vyjadrit ked to nie je jej obor. Ma asi porazi ak to bude vyzadovat, ale odmietnut to nebudem moct :(

Inak mi po vysetreni vravela ze aby som si to dobre rozmyslela s tou operaciou, ze mam do 3.tieho casu dost. Ze ona by do toho nesla a nevystavila sa takemu riziku. ked som jejj povedala, ze komplikacie nie su snad take caste, tak povedala,ze ich mozem mat prave ja.
Takze dobra podpora tesne pred opkou :D

barbora10

bon bony

ja myslim,ze oni uz s tebou potom nic nemaju.na co by si k nim mala chodit na kontrolu?ved sa ich spytaj?oni asi skor myslia,ze sa vyjadria k tomu,ako prebiehala operacia,urcite ti nebudu pozerat prska.to by bolo divne:-)

barbora10

bon bony

nie,mne nekazal nikto ist potom na kontrolu k internistovi.tebe vari ano?

kory

na konzultacii ti doktor vsetko vysvetli,ale mliecko by sa uz robit nemalo,to viem urcite.myslim,ze tak 4-6 mesiacov od ukoncenia kojenia je mozne ist na operaiu.uz tu boli dievcata,ktore 4 mesiace po ukonceni kojenia isli na augmentaciu.a ty si uz pevne rozhodnuta,alebo stale uvazujes???myslim,ze ked uz raz zacnes nad tym rozmyslat,tak ti to uz pokoj neda:-)

bon bony

ja mam ist k mojej ineternistke este zajtra tak som zvedava co mi povie, ale do papierov mi pisala, ze sa potom vyjadri k zakroku - to akoze ona sa v tom bude vyznat? sa mi zda ze to trochu prehana nie? a chodit na kontrolu este aj ku nej?? je to normalne,ci len mne sa to zda divne? :-/

bon bony

baby co ste uz absolvovali operaciu. prosim vas, kazal/a vam internist/ka aby ste potom prisli na kontrolu aj ku nemu???

kory711

Ahojte,som tu nova.Chcem sa iba opýtať,či nahodou nema niektora z vas skusenost:mam 3 ročnu dceru a ešte občas kojím a otazka znie"či je mozna operacia aj ked sa mi v prsiach tvori ešte mlieko???dakujem za odpoved.