Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

leus verim a ked si pisala ze si sestricka urcite vies o tom svoje ...
po rokoch som chodila teraz po doktoroch a nie som teda vobec nadsena. na krv som musela dnes ist druhy krat, lebo sestricka zabudla na nejake potrebne rozbory a tak :-D

leus

bon bony
blbost, vobec to nema co ona dalej sledovat, ma to sledovat operater a nie internistka, kt.sa len zhodou okolnosti do toho zaplietla, fakt si z toho nemusis robit tazku hlavu

bon bony

Takze vidim, ze to je fakt blbost ak mi povie ze mam prist.
Myslite ze teda nebude potom nejaky problem ak mi to prikaze a ja skratka nepridem?
no ale snad nie. Jasne keby nieco nepridem a hotovo. No ale nejdem este predbiehat,uvidim zajtra co mi povie ale myslim ze by to len tak do karty nepisala ze sa mi k tomu vyjadri.
najvacsie patalie budem mat nakoniec len s doktormi :D

bon bony

barbora10 no ved samozrejme, ja som len jednym uchom dnu druhym von. neprijemnejsie mi bolo, ked sa pytala co ma k tomu vedie, /inak aj sestricka u obvodnej/ toto sa mi tiez zda dost osobna otazka a tiez nevhodna az drza :D ved to je snad moja vec. To jej ma nejaka baba povedat mam komplexy a hanbim sa aj pred manzelom alebo co...

bon bony

leus to ano, krati a hlavne tieto posledne dni to neskutocne leti :D
Ved kaslem na nu, len nech si nevymysla sprostosti ze tam mam prist :D Inak ma presne napadlo, ci nahodou nebude len zvedava, ale to by bolo maximalne neprofesionalne, takze to snad nie,ale clovek nikdy nevie...

maria1113 joooj to by som jej nerada aj napriek tomu urobila taku "dobru" reklamu, prepac. Ona bola inak mila, len ma nastvalo uz dopredu to, ze ma zrejme bude chciet "vidiet" zasa... Tak napis mi ku komu ides ak chces, je mala sanca podla mna ze to bude prave ona

barbora10

bon bony

ja by som k nej urcite po operaci nesla.nie je na to dovod.my sme boli tri kamaratky po sebe na plastike a ani jedna z nas nemusela k internirstovi na kontrolu.

barbora10

bon bony

uplne to vypusti z hlavy.mna tiez dedko internista odhovaral a tolko reci co mal okolo toho,no minimalne o desat minut mi predlzil vysetrenie koli prednaske.ja som sa len milo usmievala a nechala ho dohovorit.niekto to proste nechape a nikdy nepochopi.mas dve usi,takze jednym dnu a druhym von.staci,ze si ty o tom sto percentne presvedcena.to je najdolezitejsie.

bon bony

barborkaC, velmi sa to nehodilo mi vraviet, to je pravda. Nevravim ze ma to nejak vyplasilo, ale snad som sama zvazila vsetko, urcite pre jej dve vety nezrusim operaciu tyzden pred, na ktoru som psychicky pripravena uz dost dlho.
Ale tak stalo sa, bola inak mila, len co ma fakt zaujima je to jej vyjadrenie po operacii. Neviem si predstavit taka ubolena sa este vlacit po dalsich doktoroch. Ale co jej poviem, ked mi povie ze mam prist ? Ze jej sa to uz netyka? :-/ ach jaj ...