Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

zuzkas uvidim zajtra, snad som jej neukrivdila :))
inac neviem akeho mas psika a ci ta niekedy zvykne potiahnut, ale nebojis sa toho?
ja mam tiez havina a bojim sa ze ked budem po par dnoch vencit a ma nejak potiahne silnejsie aby sa mi nieco nestalo s rezom /pod pazuchami/ alebo aj s implosmi.On nezvykne tahat ale niekedy sa zadari - hlavne ked zbada macku :D tak asi to s vencenim radsej nebudem riskovat...

zuzkas

bon bony mňa to tak len napadlo,lebo mne sstrička internistky povedala,že po všetkých vyšetreniach sa mi pani doktorka vyjadrí k operačnému zákroku.a toto mi tak podobne znie..a cheri jej prská sa už majú fajn,pozdravila som ich :-)nebolia vôbec,lieky od bolesti som si nedala už myslím 3 dni.keď idem venčiť hafana aje mi zima,tak mi strašne stvrdnú,inak sú dosť mäkké čo sa čutujem.inak kráti sa vám to :-))už sa pripravujete na prská riadne však? :-)

bon bony

nakoniec bude mat este zuzka pravdu :D :D

cheri39 ahoj jasne mas pravdu, ak to ozaj myslela tak a zajtra mi to povie tak nepojdem a je to :D

bon bony

leus tiez si myslim. to len teraz ma tak vytocilo, ked mam s nimi stale nejake trable, Mozno sa este zajtra vytocim ked mi to povie, ale tym to skonci :))

zuzkas, fuu vidis, tak to neviem, ale to by snad napisala inac ako
"potom sa vyjadrim k operac. vykonu".
Za tym bolo ze som poucena podla zakona a paragrafy, tak mi to prislo take ukoncene.
Tebe dal interny nejake vyjadrenie?

Cheri39

ahoj bon bony,kašli na ňu, a čo ti vlastne môže? určite ťa nenechá predviesť policajtami :-) veď od nej nič nezávisí, iné je obvodná, tú budeš ešte potrebovať... a keď budeš potrebovať v budúcnosti niečo z interného, sú aj iní lekári... už sa mi stalo, že som nešla na kontrolu a vôbec nič sa mi nestalo!

leus

ja si myslim, ze ked budes po OP tak nejaka internistka ti urcite vyfuci z hlavy pri tych vsetkych starostiach co budes mat so sebou :))