Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kory711

bon bony
Dakujem za odpoved:)...viacmenejj som už rozhodnuta aj ked moj manzel stym velmi nesuhlasi:(....som už po dvoch detoch a uz po prvomm som nadtym rozmyslala,len vtedy nato neboli peniazky.Mam samozrejme trochu strach z narkozy,ale z bolesti po operacii nie.Mam 14 rocneho syna a jeho som kojila 2 mesiace a este 7 rokov sa mi tvorilo mlieko:),ale lieky na zastavenie som nebrala.Mam kamaratku sestricku v nemocnici a ona mi povedala,ze mi vsetko ohladne operacie vybavi(inak aj ona ma urobene prsia a velmi pekne:)).,len sa trochu bojim ako to vsetko zvladnem:(

bon bony

ihla to sme rady!:) ak sa mozem opytat, kolko po opke ti trvala asymetria?

zuzkas len on je trosku inak stavany ako bisonik :-D ma dost svalov,je dost silny.no uvidime,nejak to uz vyriesim. To asi uvidi kazda z nas po op. co si uz moze dovolit a co nie,ako pises,takto si je to zatial tazko predstavit o co pojde:) uz len zazit,heh

maria1113

Ahoj zuzkas, tak ako sa ti darí, prsia už nebolia? Už ti aj určite odpuchli, si spokojná s tvarom, velkosťou ?

zuzkas

bon bony inak sa s malým nedalo bola som sama,ale nič sa nestalo.ja som si kvokla,zobrala ho do rúk a tak sa postavila :-)tak sa nemusíš báť,že ťa potiahne...

ihla

Ahojte :)

Vraj sa na mna pytala leus, ze ako s tou asymetriou.
Asymetria uz nie je, vsetko je v poriadku, prsia su krasne, vsetko je, ako ma byt :)

bon bony

zuzkas s tym dvihanim opatrne, ved 11 kg je dost na to kolko si po operacii, hmm... ci nedalo sa inak?
ja mam plemeno vo velkosti tvojho bisonika :) len nie je moc zname a obvykle, tak prepac nechcem takto verejne,aby ma niekto nespoznal,predsa je to verejne forum

zuzkas

bon bony mám bišona.prvé dni venčil manžel,ale od včera som si trúfla aj ja a on sa dá zvládnuť,len ho teraz nemôžem mať pusteného :-(.ty máš akého psíka?inak kočík neviem tlačiť,ramena ešte nedvihnem.dnes som musela aj malého zobrať na ruky,ten má 11kg.