Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lola ja som niesla aj raňajší moč keď som išla na krv.maria ja už pomaly ani neviem že som bola na operácii.prsia nebolia vôbec,jazvy tiež necítim,chrbát bolí trošku akoby som dlhšie stála.akurát tie ruky neviem dvýhať,ale už sa viem normálne aj sama obliekať,vyzliekať a bežné práce zvládam.už nech je utorok,aby som šla na štichy :-).malachi no s tým psíkom to teda budeš mať ťažké! :-(

maria1113

Baby, neviete, aký je rozdiel medzi implantátmy zn. Mentor a zn. Eurosilicon, ja viem, že Mentory sú drahšie, len by som chcela vedieť, či aký je medzi nimi rozdiel, ktoré sú tuhšie... Je tu niektorá baba, ktorá má Mentory?

MelodyM

kozicka
Moja naj.kamoska je 3 tyzdne po operacii a ona si uvedomila a strach citila az ked lezala na izbe hodinu predtym....volala mi ze mam pre nu prist ze do toho nejde,ale potom bola taka stastna a vsetka ta bolest stala za to a povedala ze by do toho sla znova a to motivuje aj mna...

kozicka

dievcence vy co uz mate za sebou, alebo tesne predtym. Ake ste mali pocity pred? Ja mam neceli mesiac pred sebou a som taka nejaka, akoby sa ani nic nemalo diat. Pride mi to jak keby som mala ist na nejaky uplnenormalny zakrok ako je vysetrenie u gynekologa, alebo podobne. Je mi to az podozrivo jedno :-D Len tie predoperacne pomaly budem musiet zacat vybavovat a to sa mi veeeelmi moc nechce...

MelodyM

leus
Aky si z nej mala dojem?
Mne sa zdala uponahlana a myslim ze mi povedala menej ako sa do mna vojde,nechcem ist neskor na reopku ako LauraS jej velkost sa mi pacila...600

lola 19

ahojte baby, dnes som bola na predoperačných..Vám dali na vyšetrenie aj moč? Nebolo to na tej žiadanke, tak som si to nedala. Dúfam, že to nebudú chcieť?!

MelodyM

Ahojte krasky:)
Taktiez som tu nova do galerky som uz kukla cez kamosku ona ma prska uz 2 roky a velmi jej toto forum pomohlo.Chcela by som zaslat fotky tej Live len neviem jej mail:(

Ja zatial este deticky nemam,ale prsia mam ovisnute ako sa hovori lajdaky,keby to nestacilo maju divny tvar a su male:(Preto uz 3 roky rozmyslam o opke,zial neboli peniaze ani odvaha ale teraz som o tom na 100%presvedcena.
Ake by ste mi odporucili?Som vysoka 179 cm a mam 64 kg.Pod prsiami 77 a cez 90 podla tabuliek by som mala mat 75/B lenze v Beckovych kosikoch sa mi stracaju musim si kupovat vypchate pushupky A-cka:(

Uz som bola na jednej konzultacii v BA u p.dr Jezovitej ta mi odporucila 450 vysoky profil okruhle.Chcela by som ist aj niekam do Kosic lebo som dost pocula o Chirmede.Boli ste tam niektora?
Dikes:)

malachi

bony
tak ja budem musiet vencit svojho 20kg psa a na to kolko vazi je veru riadne silny...a ako bonus neznasa sa s polovicou psov v okoli takze uz teraz planujem cesty kade sa budem schovavat aby mohol bez voditka lebo keby sa s nejakym jeho nepriatelom stretnem prsia hned poletia za nim :D