Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Ajka1988,

Ja som za prska dala nejakych 2800-2900 Eur, neviem teraz celkom presne, sa tam uhradzalo viacero veci oddelene, ale asi tak nejak, ja som si zaplatila aj noc navyse na klinike, co sme si este s jednou holkou nevedeli vynachvalit, ta noc stala okolo 60 Eur.

Kozicka,

Mne to, ze idem na opku tiez vobec nedochadzalo, este vecer pred som bola ako keby sa nic nedialo, ako keby som nikam nesla, neviem, nejak som si to neuvedomovala, neprezivala, ze jeziiiis, uz pojdem...

Cocacola3,

to, ze na niektorych miestach necitis prska je uplne normalne, to je tym, ze sa ti napla koza a popretrhali nervove vlakna, nejak tak mi to vysvetloval dr, ale to sa casom zahoji a budes prska citit, ja som uz vyse 6 tyzdnov po a zospodu si prska este necitim, to chce cas, neboj:)

zuzkas

cocacola ešte sa ťa chcem spýtať,teba nebolí keď kašleš,kýchneš,alebo keď má štikútku?mňa vtedy strašne hrudná kosť na pravej strane bolí.

zuzkas

maria spím na chrbte,inak ti to prsia nedovolia-teda zatial sa mi nedá ani na boku chvílu byť,je to nepríjmné a asi by sa mohlo aj niečo stať.spím v polosede a nad ránom si lahnem normálne na chrbát.kozička na opke som bola 21.10,takže mám 7 dní po.som na MD,takže do práce sa chystám až o rok :-),ale manžel ide po 13dňoch od mojej operácie do práce,takže vtedy mi začne normálny kolobeh.lola po opke keď som šla domov,tak som si nevedela ani ponožky obuť,rifle hej a vrch mi pomáhali.je to sranda,ale zo dňa na deň dokážem viac vecí.cocacola aj ja som zametala dnes v pohode a pred 2 dňami mi to ešte nešlo,takže pokroky sú :-)ja mám tiež pravú ruku takú nemotornejšiu a napr.keď ležím,tak z postele vstanem pokial sa môžem dvihnúť do pravej strany,ale do ľava sa nedvihnem ani za svet!a citlivosť mám na oboch prsiach rovnakú,dokonca mám bradavky teraz citlivejšie ako predtým.a ty nemáš také,že keď sa ráno zobudíš,tak ich máš strašne akoby naliate a tvrdé?vtedy ma bolia a keď som už hore a niečo začnem robiť,tak prestanú-akoby sa rozhýbali.

cocacola3

zuzkas ja som tiež už v pohode tiež ruky ešte tak nezdvihnem ale dneska som dokonca aj po vysávala celý byt samozrejme že pomaličky :-D a bez problemov som malemu dala aj plienku, len zuzka chcem sa ta opýtat ked si prejdem rukami po prsiach tak si ich miestami necitim su take ako strpnute alebo ako by som to nazvala pravý prsník je citlivejší než ten lavy aj lavou rukou spravim viac než tou pravou.
máš aj ty podobný stav??? hlavne pod bradavkami si to necitim... ?????....

cocacola3

zuzkas ja som tiež už v pohode tiež ruky ešte tak nezdvihnem ale dneska som dokonca aj po vysávala celý byt samozrejme že pomaličky :-D a bez problemov som malemu dala aj plienku, len zuzka chcem sa ta opýtat ked si prejdem rukami po prsiach tak si ich miestami necitim su take ako strpnute alebo ako by som to nazvala pravý prsník je citlivejší než ten lavy aj lavou rukou spravim viac než tou pravou.
máš aj ty podobný stav??? hlavne pod bradavkami si to necitim... ?????....

kozicka

maria

kukam ze sa mi link nezobrazil cely, tak ti nieco vycucnem

já mám mentory 2 měs. kulaté část.pod sval a částečně pod žlázu, jsou krásně měkkoučké a přirozené.

Mám Eurosilikony a som veľmi veľmi spokojná....absolútne svoju voľbu neľutujem aj keď neviem ako by to bolo s inou značkou. Mne lekár povedal, že je jedno akú značku zvolím lebo ani s jednou nemá zle skúsenosti ./jedine Nagory nepoužíva/....

pisu tam tak isto o tom, ze zavisi od velkosti implantatu a umiestnenia. Osobne si myslim ze operater ti vie odporucit. Mne odporucil mentory, su sice o nieco drahsie ale ze s nimi nezaznamenal ziadny problem. Mam navrhnuty stredny profil 300 ml, cize sladky priemer

kozicka

maria

www.omlazeni.cz tu si to vies pozriet, su tam komenty bab na jednotlive implose. Ja osobne budem mat Mentor.

zuzkas

kolko dni od OP uz mas? Za kolko sa chystas do prace? Ja si planujem vratane OP 11 dni