Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

no cau baby. zuzka takk dobre s ato cita z epo tyzdni si na tom uz takto dobre.
parada. sa neviem dockat fotiek.
cocacola no musim sa usmievat. perfis. s tou postavou. no 445 je peknaaa divocina a odvaha ale asi si zvolila velmi spravne lebo sa to pri tvojej vyske strati..tiez prosiiiim odfot si ich..

A melody - ty mas moje miery, az na tu vahu. to je to kam sa chcem dopracovat. tebe navrhla jez. 450? u cervena si nebola?

zuzkas

cocacola takto je to vysvetlené na stránke Dva implantáty toho istého objemu sa môžu vo svojich ostatných parametroch veľmi líšiť Implantát má svoju bázu, ktorou prilieha k hrudnej stene a svoj u výšku, ktorá je dôležitý pre profil prsníka. Implantáty s nižším profilom majú širšiu bázu .Implantáty so širšou bázou sa používajú pod väčšie prsné žľazy, na širšie hrudníky a aj pod sval.ja mám vysoký profil,mám´malý obvod a ešte je stredný,vysoký a čítala som aj o extra vysokom,ale to asi nevyrába každá značka.

cocacola3

zuzkas
blbne mi net:-(
ano tiež mám prist o 14.30 tak sa tam stretneme, počuj čo je to profil??? teda sa ma pýtaju aký mam profil ale ja o tom 1x teraz čítam :-)som nevedela že je aj profil nie len že anatomicke 445ml :-D

cocacola3

zuzkas
zatial som nič take nepostrehla že by rano boli naliate ja ich mam stale take tvrde a tiež bradavky niekedy citlivejšie hlavne pravý prsnik je celkovo citlivejši o lavom ako keby som ani nevedela že ho mam :-D
inak mi začínajú zavadzať :-D rukami do nich narážam :-Dsi musím na ne zvyknut :-D

cocacola3

zuzkas
zatial som nič take nepostrehla že by rano boli naliate ja ich mam stale take tvrde a tiež bradavky niekedy citlivejšie hlavne pravý prsnik je celkovo citlivejši o lavom ako keby som ani nevedela že ho mam :-D
inak mi začínajú zavadzať :-D rukami do nich narážam :-Dsi musím na ne zvyknut :-D

ivka1980

baby, vy co mate po tom, kedy ste isli prvykrat von? lebo ja idem na SK aj s priatelom a nechcem ho drzat doma a nudit sa. on nie je Slovak, nikoho na Sk nema len mna.

zuzkas

cocacola aj mne zavadzajú,tiež rukami narážam :-).ty máš tiež 14:30 prísť?zaujimavé,že sem vierka nenapísala ako sa cíti keď jej nič nebolo hneď po opke!

cocacola3

zuzkas

cocacola3

zuzkas
ja ked kašlem tak len tak zlahka sa muž smeje že vypadam tak komicky a ked sa mi chce kýchnut tak radšej zadržím dych a chytím si nos :-D lebo by to asi dost riadne bolelo:-(

cocacola3

adelaide
píšem len teraz lebo nám vypadol na necele 2 dni net.
Ano vážne mám 178 cm a vahu 59 kg dnes som sa važila a mam po opke 61 kg. rifle nosim 38 padne mi dakedy aj 36 len v pase ked zapnem tak mi ovísa brucho,a určite by som nechcela pribrat :-D prave naopak zo všetkým som spokojna len s bruškom nie tam by som chcela aspon 1 kg zhodit :-D treba mi cvičit hned ako sa zotavim tak fitness to isti pretože bruško mam po 2 detoch roztahane teda tu kožu som aj dr.Červenovi vravela že o rok som tam zase ale z bruchom s kožou :-) tak aj vysvetlil ako by to šlo operativne dole :-D inak som zo sebou max spokojna
sa teším ked uvidim v utorok moje prska idem a ide aj zuzkas na vyberanie štichov tak som velmi zvedava ake su. foto pred nemám som si nespravila ale mala som ich dost ochabnute pretože som za puberty rapidne schudla tak už vtedy neboli nič moc a teraz po 2 detoch som nemala nič len kožu a bradavku :-(ale teraz :-D mám 445 ml :-D a teším sa na vysledok