Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

cavelko baby ja mam termin na 9 feb ale z prace ma nepustia nema niektora z vas niekedy druhu polovicu januara alebo po 14 feb??? ide o to ze ja musim byt 14 feb v robote a s tym sa neda nic robit...uz som skusala volat aj sestricke aj si ma poznacila ze keby sa nieco uvolnilo tak sa mi ozvu...idem k cervenovi... :(

cocacola3

zuzkas
no som s toho mimo, no sa na to spýtam v utorok DR:-)na ten profil :-D a zuzka ty si si ich aj odfotila??? ja sa picnem :-) to len ja tu stresujem asi jedina že nesmiem rozopnut musim vydržat do utorka ja sa tak bojim aby som si s nimi dačo nespravila :-D
adelaide
mne ich odporučil DR pretože mam širši hrudnik aj ramena :-)

malachi

kozicka
mesiac pred som ani ja nemala ziadne pocity, precitla som asi pred dvoma dnami v posteli som zaspavala a zrazu sa mi stiahol zaludok a ze coo to vazne idem spravit.ale inak zase klud, zajtra predoperacne tak hadam som ok
zuzka
tak to je super ako sa rychlo zotavujes!no pejsek bude musiet chodit iba po odlahlych koncinach alebo sa bude mlatit s inymi psami :)

cora5

zdravim vsetky baby ktore uz mate po opke a v dobrom vam zaaaavidim,mna este len caka konzultacia zaciatkom decembra u doktora cervena,tak dufam,ze z inych zdrav.dovodov ktore mam,mi da termin co najskôr.Pocula som,ze patri k tym najlepsim,robi krasne a hlavne prirodzene prsia na pohlad,inak by som do toho nesla,tak dufam,ze tie ktore ste u nho boli ste maximalne spokojne a vedel vam dobre poradit,prosim aspon kratucko mi dajte vediet ako ste boli spokojne s jeho pracou,dakujem vsetkym cora5

cora5

zdravim vsetky baby ktore uz mate po opke a v dobrom vam zaaaavidim,mna este len caka konzultacia zaciatkom decembra u doktora cervena,tak dufam,ze z inych zdrav.dovodov ktore mam,mi da termin co najskôr.Pocula som,ze patri k tym najlepsim,robi krasne a hlavne prirodzene prsia na pohlad,inak by som do toho nesla,tak dufam,ze tie ktore ste u nho boli ste maximalne spokojne a vedel vam dobre poradit,prosim aspon kratucko mi dajte vediet ako ste boli spokojne s jeho pracou,dakujem vsetkym cora5

zuzkas

baby poslala som livke moje prvé 2 foto po.ešte niesu také,ako budú po pár mesiacoch,ale ja som spokojná!fotené je 5 deň po.adelaide aj ty budeš v pohode,ja som si to predstavovala o moc horšie!kočka čo bola s nami na izbe tak išla do práce na 5 deň po operácii.myslím že je to skoro,ale kancelárska práca sa dá určite v pohode zvládnuť.

adelaide

cocacola - som to myslela tak ze skvele takuto vahu mat pri tejto vyske. k tomu mam pocit sa uz nikdy nedopracujem. neviem pripada mi to nemozne.tolko som vazila v 18tich..a potom uz nikdy viac :o))takze ja teraz bojujem na tu 64ku...