ahoj Melody ty si odkial ked chces ist do KE ?
inak k tym lekarom, sledujem toto forum dlhsie a nemozem si pomoct vyjadrit svoj nazor k akemu lekarovi ist ci neist, stale tu ospevujete pana doktora tym nechcem povedat ze nemate pravdu ak pisete nan ho dobre referencie o com znaci predovsetkym vasa skusenost a spokojnost i vysledok po zakroku co som velmi rada, ze tu necitam nejake extremne problemy po operacii, ktorych sa prirodzene obavam aj ja, ale tak sa to brat neda lebo radost by potom z vysledku nebola nijaka
na margot inich lekarov o ktorich sa tu pise negativne pritom som necitala o ziadnej pacientke coby absolvovala operaciu u niektoreho z nich aby mohla pisat ze nie je dobry operater vid napriklad doktorka Jezovitova z ktorej ste niektore mozno nemali prave ten najistejsi dojem co je samozrejma vas pocit a nikomu ho neberiem predsi len je to dolezity krok o vasom tele a dobry pocit zverit sa niekomu kompetentnemu do ruk je potrebny a ine zase vobec na jej konzultacii neboli a reaguju na nu len ako sirenie inich ohlasov dalej...je to clovek ktory je skor podla mna viac introvert, a nie kazdy clovek mozno dokaze popriet svoju povahu, ale mozem konecne vyslovit pozitivny nazor na pani doktorku aj ked nechcem zakriknut klopem tristokrat na drevo ze nemam nijake problemy a zakrok som u nej absolvovala s velkou spokojnostou, vyriesila aj moj problem s bradavkou bez prerusenia mliekovodou zaco som jej velmi vdacna, kdezto pan doktor sa k takejto moznosti nepriklanal a mliekovody mi mienil prerusit z coho som bola velmi sklamana, ze nenasiel ine riesenie .
Dufam ze som nikoho nepoburila k nejakym negativnym reakciam, napisala som len svoju skusenost.
a inak gratulujem aj Zuzke, Cocacole ze to mate za sebou a vsetkym ostatnim :-) hlavne rychle zotavovanie :-) aby ste si mohli uzivat toho co ste po dlhsom zvazovani podstupili tak ako aj ja a pozdravujem a prajem nech vam ten cas tym co sa na zakrok len chystate rychlejsie ubiehal :-)