Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

MelodyM

Florida
ja som z RK cize je mi jedno ci v KE alebo BA ale co tu aj citam tak Ke su fajn a lacnejsie...inak boli ste nejaka operovana aj vo fakultnej nemocnici?Aky je rozdiel medzi opkou na klinike a v obycajnej nemocnici?
Do BB ist nemozem lebo Cerven je znamy mojej matky...

Florida

ahoj Melody ty si odkial ked chces ist do KE ?

inak k tym lekarom, sledujem toto forum dlhsie a nemozem si pomoct vyjadrit svoj nazor k akemu lekarovi ist ci neist, stale tu ospevujete pana doktora tym nechcem povedat ze nemate pravdu ak pisete nan ho dobre referencie o com znaci predovsetkym vasa skusenost a spokojnost i vysledok po zakroku co som velmi rada, ze tu necitam nejake extremne problemy po operacii, ktorych sa prirodzene obavam aj ja, ale tak sa to brat neda lebo radost by potom z vysledku nebola nijaka
na margot inich lekarov o ktorich sa tu pise negativne pritom som necitala o ziadnej pacientke coby absolvovala operaciu u niektoreho z nich aby mohla pisat ze nie je dobry operater vid napriklad doktorka Jezovitova z ktorej ste niektore mozno nemali prave ten najistejsi dojem co je samozrejma vas pocit a nikomu ho neberiem predsi len je to dolezity krok o vasom tele a dobry pocit zverit sa niekomu kompetentnemu do ruk je potrebny a ine zase vobec na jej konzultacii neboli a reaguju na nu len ako sirenie inich ohlasov dalej...je to clovek ktory je skor podla mna viac introvert, a nie kazdy clovek mozno dokaze popriet svoju povahu, ale mozem konecne vyslovit pozitivny nazor na pani doktorku aj ked nechcem zakriknut klopem tristokrat na drevo ze nemam nijake problemy a zakrok som u nej absolvovala s velkou spokojnostou, vyriesila aj moj problem s bradavkou bez prerusenia mliekovodou zaco som jej velmi vdacna, kdezto pan doktor sa k takejto moznosti nepriklanal a mliekovody mi mienil prerusit z coho som bola velmi sklamana, ze nenasiel ine riesenie .
Dufam ze som nikoho nepoburila k nejakym negativnym reakciam, napisala som len svoju skusenost.

a inak gratulujem aj Zuzke, Cocacole ze to mate za sebou a vsetkym ostatnim :-) hlavne rychle zotavovanie :-) aby ste si mohli uzivat toho co ste po dlhsom zvazovani podstupili tak ako aj ja a pozdravujem a prajem nech vam ten cas tym co sa na zakrok len chystate rychlejsie ubiehal :-)

ihla

:D no chapete? to uz co som porobila? Ospravedlnujem sa za zbytocne zahlcovanie...

Laloa

pridala by si do galerky aj foto z boku? chcela by som vidiet, ako ti ich pan doktor spravil :) spredu vyzeraju krasne

barbora10

cheri

medzi 375 a 400 nie je velky rozdiel,myslim,ze to nebude ani poznat,takze nech sa rozhodnes ako chces,tak nic nepokazis.

ihla

bon bony

Zas neberte to tak, ze to bola nejaka obrovska asymetria. Islo o to, ze jeden prsnik sa mi zdal mensi ako druhy a to vtedy, ked som sa dlho ocumovala pred zrkadlom. Vsak kukni moje fotky v galerke a povedz, ci tam vidis velku asymetriu - tam su aj fotky z toho obdobia, ked som pisala o asymetii. Po operacii som ...no od 8.4. odrataj si ;-)

Cheri39

ahoj lola19, mám sa nervózne :-), dnes som zaplatila impl., mám rezervované 375 aj 400 ml, mám ešte zavolať a upresniť, ktoré, ešte stále váham... ja mám miery skoro ako barborka10, tie sa mi páčia...

máš už predoperačné ?

Lina85

Baby zdravim vas:)
Toto forum som si citala uz od jeho vzniku,ale zial neprispievala som...
Uz dva a pol roka mam Mentory 700ml a chcem sa s vami podelit o moju skusenost.
Velmi som tuzila mat velke prsia preto som hladala chirurga kt.sa neboji robit aj s vacsimi a nasiel sa MUDr.Dolezal z Prahy.
Ukecala som ho ze som dost vysoka (176cm) a mam aj sirsie ramena.Suhlasil.Operacia prebehla v poriadku avsak bolesti boli aspon pre mna prve dni ukrutne.No s prsiami som bola spokojna az do poslednych mesiacov.V marci sa zacali moje problemy...bolesti chrbta casta bolest hlavy,citila som sa velmi zle teraz chodim po kadejakych vysetreniach a nemozu mi zistit o co ide.Ale ja mam stale pocit ze za to mozu prsia,zacali pobolievat sem tam ma to tak strasne pichne ze sa mi zda ze silikon praska:(Bola som u chirurga v BA a povedal ze za to moze aj ta velkost,preto by som radila babam kt.rozmyslaju o vacsich velkostiach aby rozmyslali viac ako som rozmyslala ja ked som si ich davala,teraz viem ze by mi postacili aj nejake 350.Tak snad mozno raz....
Idem poslat fotky tej Livkee.