Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj solnička, pýtala si sa na termíny, ja mám 25.1 v BB, tiež som volala sestričke,že chcem skôt, tak si ma poznačila, tak uvidím, keby mi volala a niečo sa uvolnilo , tak dám vedieť.

maria1113

aquamarine, prosím ťa a prečo doktorka preferuje zn. Mentor, ako to zdôvodnila, v čom sú podla nej lepšie impl. mentor ako eurosilicon?

aquamarine

kozicka

mas pravdu,budem suverenna:)
tak snad budu sestricky v pohode...
Inak neviete mi nejaka poradit ktoru znacku implantatov vybrat?Lebo moja doktorka odporuca Mentor,vraj Eurosilicone je uz davno prekonany tak neviem,na nete som nasla aj nejake polytechy a mcghany

aquamarine

kozicka

mas pravdu,budem suverenna:)
tak snad budu sestricky v pohode...
Inak neviete mi nejaka poradit ktoru znacku implantatov vybrat?Lebo moja doktorka odporuca Mentor,vraj Eurosilicone je uz davno prekonany tak neviem,na nete som nasla aj nejake polytechy a mcghany

kozicka

aquamarine

od sestriciek sa netreba dat odradit, treba vystupovat suverene a autoritativne, potom si nedovolia, to je moja osobna skusenost z inej operacie. A keby robili problemy, na tvrdo sa stazovat, zakrok si platis, tak co. Platis si aj zdravotnu pojistku a to ze ona nieje spokojna s platom je jej boj, nie tvoj. Neznasam inak taketo situacie, normalne ma to zodvihlo co si napisala ten zazitok. Ked ju to nebavi, nema tam co robit...

Florida

zase tu jednu noc sa to da vydrzat :-) v tej nemocnici si myslim a ja som mala lieky proti bolesti aj so sebou takze ak by boli potiaze das si sama liecik
je pravdou ze co sa tykalo starostlivosti tak ta bola 100 percentna uplny full servis :-)))) a hrozne mila pani sestricka ktora so mnou vyslovene vecer travila cas a chodievala sa ma kazdu chvilku pytat ci cosi nepotrebujem :-) tak to velmi pomahalo citit sa lepsie aj napriek potiazam ale aj tak som sa najviac tesila na rano ked pride po mna manzel a pojdem domkov niet nad to byt doma :-)a ked mas este pri sebe cloveka co ti pomaha so vsetkym hlavne tie prve dni :-)
urcite by som si nevyberala lekara podla kliniky ci nemocnice ak by bol lekar v mojich ociach ten spravny, na margot len to ze nie vzdy ten luxus je aj to najlepsie v tomto pripade a to sa tykalo hlavne tich posteli, ze si spominam este stale ze som vtedy hovorila a bavila sa so sestrickou ze coby som dala za normalnu klasicku postel vysoku a s polohovanim :-)tam boli prilis nizke a podla mna nevhodne pre pacientky po takomto zakroku.

aquamarine

Florida,Melody

ja mam byt operovana v nemocnici v KE tak snad bude postel ok!
Aj ked kamoska vravela ze na klinike je vacsi komfort a sestricky ze su milsie,lebo prvu augmentaciu mala v martine v nemocnici a ked si pytala liek od bolesti sestra na nu vyletela ze ci jej to stalo za to a ze pre krasu sa trpi!!!

aquamarine

Aka som happy ze toto forum existuje:)))))
Hladam partacku ktora to so mnou absolvuje mam uz aj vybratu doktorku je skvela je z Ke a ma super vysledky a super cenu:)
Ja mam tiez ovisnute krpate som z nich otravena od 15 tich uvazujem o silikonoch a zachvilu mam 21 tak je najvyssi cas.Stale len stretavam kocky s krasnymi prsiami a ked sa pozriem na svoje je mi zle:(

Florida

Melody pisala som to tu v minulosti nedavnej :-) napriek tomu ze som bola operovana v pk kde je krasne zariadenie ako v hoteli :-) moj nazor je ze je lepsia nemocnica po skusenosti aj kvoli lepsim positelkam niet nad nemocnicne co sa tyka tekto operacie urcite hlavne ak sa daju polohovat a su vyssie aspon v tomto je nemocnica si myslim lepsia neviem vsak ake maju postele v inich takichto zariadeniach v pk v IEM mali krasne ale skor by sa mi hodili do hotela ako do nemocnice po operacii boli velmi nizke nedali sa polohovat ako bolo treba a bolo to tym padom neprijemne sa ulozit ci vstat