Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

maria1113
ja som uz tiez volala asi 2 tyzdne dozadu tak uvidim....strastne dufam ze sa nieco najde lebo nechcem pre jeden blby den zrusit opku alebo zas cakat pol roka...na konzultacke som bola v Auguste a termin mam az vo feb...dlheee cakanie....ja proste nedostanem volno toho 14 mozem ist 15 alebo predtym tak aby som bola toho ready 14 robit....to nieje feeer!!! :(

aquamarine

Florida
takze ak dobre citam ty si bola na klinike pre tie predoperacne a co si platila?
Ja som u doktorky bola len na konzultacii ale som si ista ze ju chcem,len mam tam prist znovu ze uz dohodneme vsetky detaily...
ona mi da podklady ze ake vsetky vysetrenia potrebuje?alebo si to mam napisat?

Florida

...daj si urobit komplexne vysetrenie moc krv ja som doplacala u obvodneho navyse lebo som chcela este vysetrenia nad ako cholesterol a podobne toto vysetrenie by nemalo vsak byt starsie tusim ako 3 mesiace zial ja som ho absolvovala skor na zaciatku roka tym padom uz tato lehota presla a nedalo sa to pouzit pri operacii ktoru som mala v auguste.

Florida

aquamarin urcite interne vysetrenie si nemusis robit u obvodneho lekara napriklad v NOVAMEDE v BB JE interna ambulancia isto ti urobia vysetrenie napriklad i tam priamo ak on poziadas a opytaj sa aj lekara neviem ci chces ist k dr.Cervenovi mne robili interne napriklad v PK kde som aj bola operovana vobec som to neriesila cez obvodneho lekara len to bolo drahsie lebo som si to hradila cele sama inak mas narok na preventivnu prehliadku u obvodneho lekara tak ak si ju tento rok este neabsolvovala kludne mozes u svojho obvodneho lekara bez udania dovodu o nu poziadat lebo mas na nu narok raz do roka ;-)myslim si :-) ze to by malo stacit a anesteziolog bude uz priamo na danej klinike kde ta budu operovat robit s tebou predoperacnu konzultaciu o tvojom zdravotnom stave na zaklade vysetrenia z interneho.Opytaj sa ale na to priamo operatera isto ti v tomto poradi respektive sestricky daneho lekara :-)

lola 19

ahoj cheri, včera mi zobrali krv, moč nie, nebola napísaná..a v stredu mi budú robiť interné. Ja sa chvílami strašne teším, že už je to tak blízko a mám chvile, keď sa bojím, a mám pocit, že asi pred opkou utečiem :) cheri, na budúci víkend máme už prska!! Včera som bola u kamošky, má prsia, čo jej robil dr.červeň, krásne, veľké, 300ml, úplne mekučké boli, a jazva v podpazuší jej vôbec nebola vidno. Má ich rok a pol. Daj 375ml, niekedy menej je viac..:)

aquamarine

maria1113
Tak zlozito mi to vysvetlovava ale ja sama neviem,len vravela ze ona vsetkym svojim pacientkam odporuca Mentory ze su najkvalitnejsie na trhu,mozno ma z toho aj zisk vsak su drahe:D
ale zase nebudem spekulovat ja o tom vela neviem tak si necham poradit....co som u citala tak su doktori co pouzivaju radsej tie eurosilicony alebo polytech ci nagor takze zavisi na samotnom operujucom