Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

inngridka

tak to mas fajn a kolko mas cm a kg ked mozem byt taka smela:)

Ja som si pozerala vela aj zahranicnych stranok kde to baby riesia a myslim ze tych 500 bude normal,lebo u vysokych bab sa to tak neukaze zial:(poznam jednu zenu co ma 183 cm a v USA jej spravili 900ml a vyzeralo to vazne skvele,neboli giganticke ale len velke:)))

aquamarine

inngridka
a aku mas velkost?Ja zatial este nemam pristup do galerie ale uz sa na tom pracuje...
ja mam navrhnutych 500ml tak este skusim zabojovat za 550:)

inngridka

aquamarine

budu urcite, nemusis sa bat :)) ono niekedy su aj ludia ako pacienti dost protivny, tak to ten zdravotnicky personal az lutujem :DD ale to neni nas pripad...
inak ja mam tiez mentory, moj doktor tiez nema dobry nazor na eurosilicony, takze kludne mentory si daj. su aj makkucke.

aquamarine

inngridka
No asi tam uz nerobi:))aj ked mozno len mala zly den,ale ktovie....ja len chcem aby boli na mna dobre:)

aquamarine

inngridka
No asi tam uz nerobi:))aj ked mozno len mala zly den,ale ktovie....ja len chcem aby boli na mna dobre:)

inngridka

aquamarine

ja som bola tiez v Martine a sestricky boli velmi zlate, same sa chodili pytat ci nieco nechcem... takze ta drza tam uz asi nerobi :DDD