Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cheri - prosim ta ale nieco by si mohla...aspon strucne..tiez ma to velmi zaujima..ale nezabudnem ako som sa po konzultacii tesila ze to pojde z pod pazuchy..ja som to hned tak citila ze je to najvyhodnejsi rez..

adelaide

melody- 64 by som len chcela mat..pracujem na tom. mam 70. je to v pohode..ale je z coho chudnut..

cocacola . no fajn. tak a uz si si ich videla? ja som zvedava co povie mne...idem tam o tyzden..necham ho nech navrhne ako keby ma videl po prvykrat..pretoze som ho nepriamo ukecala v lete ze nechcem velke a on uz podla toho aj navrhoval..a navrhol prilis male asi..no ved uvidim som zvedava..

zuzkas - tak sa tesim. ani sa mi stale nechce verit ze ty uz mas po ! :)))

aquamarine

Baby co mate Mentory objednavali ste ich cez siklienka.sk?
Mali ste v cene zahrnutu aj tu pooperacnu podprdu?A kolko ste platili?Diks:)

maria1113

ingridka, môžem sa spýtať, koľko ťa vyšla opka v Martine s mentormi. Ja som písala len tak mail doktorovi, ja som ani nevedela, že v žiline je klinika estetik-med, ale pria robia v Martine, odpísal mi, že pracuje len s mentormi a že cena závisí od veľkosti impl. čomu nerozumiem, pretože všade sa píše, že cena záleží od značky impl.. A koznultácie tiež prebieha asi v Martine však?

Cheri39

ahoj lola19, ja som s tou veľkosťou dopadla tak, že mi asi pošlú 375 aj 400 a tesne pred opkou sa ešte poradím s dr.

inak s tými pocitmi som na tom tak ako ty, mám strach, pochybnosti, potom si predstavím pekné, plné prsia a tie ma vždy dostanú... a možno utečieme spolu! :-)
dnes som volala s červeňom, klobúk dolu, všetko mi podrobne vysvetlil o tom prístupe cez pazuchu,ako sa to robí a prečo je v mnohých prípadoch vhodnejší ako rez zdola, ale je to nadlho takto písať...

cocacola3

baby tak som poslala Livke foto som sa odhodlala kuknut na tie moje prska, a som zatial spokojna až na jedno mne sa zda že to jedno mam o trošku vačšie :-( dufam že sa mi to napravy že to je ešte opuchom kedže som 8 dni po operačke... sa začinam bat ale verím že to bude v poriadku :-D
je to fotene mobilom tak to nebude až take kvalitne a na rýchlo lebo ako som už spominala sa bojim dat bandaž zo seba dolu :-)