Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

malachi, mňa obvoďáčka hneď zrušila, že ona nerobí predoperačné na kozmetické opky. Tak som si od nej aj kartu zobrala, aj tak som bola s ňou nespokojná a išla k druhej. Ona je aj obvodná aj má atestáciu z internej, tak mi urobí všetko a zadarmo..cheri, nesmiem ochorieť!!! však chceme spolu utiecť!! :) Dávam si vitamín C (dúfam, že to môžem užívať?), ale cítim sa nejak unavene, už neviem, či je to z toľkého upratovania, alebo niečo na mňa lezie..

inngridka

maria1113
cela opka vysla nieco menej nez 2000eur vratane predoperacnych, podprdy, mentorov...
no a akemu doktorovi si pisala? Pridavkovi? ten robi prsia aj v trencine a tusim aj v ruzomberku a tiez v martine. konzultacka neviem... asi nemusi byt iba v martine, treba sa dohodnut s nim. a tiez som si myslela ze cena nezavisi od velkosti...

aquamarine

mna vysli mentory spolu s podprdkou 794 Eur ale objednavane su z pulimedical

Cheri39

malachi, tá tvoja obvoďáčka je ale prípad, dobre ťa vystresovala! ako by sme toho nemali dosť! mne už tak lepí!

lola19, dúfam, že sa vykuríruješ!! ja už s tebou v sobotu počítam! nasaď nejaké prírodné dezinfekcie, nejaký cesnak a C-vitamín, nech si o.k.

Cheri39

adelaide, mne naskôr navrhol rez zdola, myslím že je vhodnejší pri poklesnutých prsiach, kde je aj dobrá prs.ryha, ale keďže mám sklon k tvorbe hypertr. jaziev, tak je lepšie cez pazuchu, tá koža tam je jemnejšia, nie je pod ťahom, takže sa to krajšie hojí. on sa pri tomto rozhoduje, čo je pre teba lepšie, a nie čo jemu vyhovuje, ako tu niekto písal. okrem toho ten implantát vkladá pod sval, presne mi vysvetlil, že ako, aby sa nepoškodili všetky tie dôležité "veci", ktoré sú uložené v týchto miestach, myslím, že ten sval ani nenarezáva, ako keď sa ide zdola, ale ak to potrebuješ vedieť presnejšie, kľudne mu napíš alebo zavolaj, on ti všetko vysvetlí, je fakt ochotný. mne iný dr. tvrdil, že ešte nevidel keloid.jazvu po augmentácii, a pritom ja som sa hneď nato na fore omlazení dočítala, že veľa žien má škaredé a rôzne roztiahnuté jazvy zdola...

malachi

lola
zohnala,nasla som jedineho v celom meste, vsetci mali volno samozrejme uz to vyzeralo, ze je po op.Po 7h sedenia v cakarni mam predoperacne ale este musim si dat spravit krvnu skupinu na transfuznu stanicu...cize predpokladam zase cely den zabity...
no dufam, ze tentokrat nejakym zazrakom od dcery neochories!

lola 19

Ahoj malachi, aj si zohnala? Ja mám zas problém, že mi dcéra včera ochorela..má silnú nádchu. Bola chorá naposledy pred pol rokom a teraz, ako naschvál..vždy, keď ochorie dostanem to aj ja!

malachi

cheri lola
takto o tyzden... ;)
vcera som bola na predoperacnycn a svoju obvodnu by som zabila, ked som jej mesiac pred volala a ona ma objednala na 29 aby mi potom mohla oznamit, ze ona mi predoperacne nespravi mam si najst internistu...viete si predstavit ako je v piatok pred sviatkami jednoduche zohnat internistu, ktory vas zoberie bez objednania!