Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ingridka, keď porovnám tú cenu, ktorú si mala ty 2000 eur s mentormi, ja mám navrhnuté eurosilicony u dr. Červeňa za 2180 bez predoperačných , tak to je teda rozdiel. A mentory sú od euros. o dosť drahšie

maria1113

aquamarin, však práve aj mňa to zarazilo, všade sa uvádza, že cena závisí od zn. implantátu a od toho, či je guľatý, alebo anatomický.

aquamarine

maria1113

Cena ze zavisi od velkosti?Nesekol sa?Pokial ja viem cena zavisi len od toho ci je implos gulaty alebo anatomicky...

maria1113

ingridka, ja som písala na inf. mail estetik med a odpísal mi Mudr. Mihálik, že cena op. 1300 eur, cen impl. mentor okolo 1000eur (závisí od veľkosti). Neviem, ale toto meno mi nič nehovorí, nepoznám ho.

malachi

zuzka
uz teraz vyzeraju naozaj super a prirodzene a casom budu este lepsie!uz je jasne preco si absolutne spokojna ;)

zuzkas

ďakujem malachi :-)myslím,že vyzerajú prirodzene a budú ešte krajšie keď sa usadia.som strašne šťastná,veď vidíš ten rozdiel.konečne vyzerám ako žena!

malachi

cheri
no ked som uz prisla k 5temu internistovi a sestrickami povedala nerobi da sa povedat, ze nejaky stres tam bol ;)
lola
vsak keby mi to povedala hned tak sa objednam u internistu, ale ona mi tyzden pred op povie az ze to vlastne mi ona nespravi...a to vedela o aku op. sa jedna
zuzka
perfektne :) tak toto ked aj dcerka vykeca tak mozes byt len hrda budu vsetci zavidiet ;)