Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ďakujem baby :-) a
zuzkalinka mám 350ml vysoký profil,guľaté erosilikony.bála som sa že budú veľké,ale som spokojná :-)

lola 19

adelaide, veru, kráti sa nám to, už len 6 dní..cheri, mňa trochu škriabe v hrdle! Teraz nemám stres z opky, ale že budem chorá!

zuzkalinka

zuzkas
Ahoj, videla son nove foto, musim uznat, ze pan doktor spravil vybornu pracu, vobec nevyzeraju ako "umele" a to sa ti este viac prisposobia...mozem sa spytat aku mas velkost?? a aj znacku???? uplne super to mas....

malachi

adelaide
no vystresovala ma kvalitne...na tolko, ze som si zabudla vypytat aj flector na ktory som sa chystala :/ a to este musim navstivit transfuznu stanicu aby mi brali dalsiu krv a zistili krvnu skupinu...

iffi

maria1113
ja som bola v MT na konzultáciu objednaná minulý týždeň, ale nedostala som dovolenku, takže idem až o 2-3 týždne, lebo dr. je teraz mimo. Opku mám naplánovanú v polke decembra, na presnom termíne sa dohodneme až na konzultačke. Nechceš sa pridať? Celkom by som uvítala parťáčku. MT mi tiež doporučila inngridka, ktorej som vďačná, že mi pomohla rozhodnúť sa. Dr. vyzerá byť v pohode, takže dúfam, že to dobre dopadne.

bellinka

lina85:
mas moj velky obdiv za to ake velke implantaty si si dala a zaroven mi je luto ze mas zdravotne komplikacie, hadam to nebude z toho ....vies moze to byt zo vselicoho , ver mi viem o com hovoriim :( a takisto sa strasne tesiim na foto , ja mam 450ml a tiez by som chcela ist do vecsich ale az po druhom dietatku tj za par rockov :)))mozno ma to dovtedy prejde hmmm , takze vitaj medzi nami teda :)))

adelaide

aquamarine.ano ja mam 180cm

nooo babyyyy cocacola a zuzkas - kraasna
cocacola nepovedala by som ani ze su take velke, ze 445..sedia ti..fakt sa nebojim uz dat si 400...a
zuzka tie tvoje..tiez velmi pekne ti to spravil, uz teraz vyzeraju vyborne..a este pockaj o rok ake budu..

a malachi no dobry adrenalin..niektore dr. ako keby sa vyzivali mi pripada..
no a baby tak krati sa to co...cheri a lola..uz vam tusim aj zavidim.tu zostavam posledna s koncom januara 2011...ale drzim moc palce!

adelaide

aquamarine.ano ja mam 180cm

nooo babyyyy cocacola a zuzkas - kraasna
cocacola nepovedala by som ani ze su take velke, ze 445..sedia ti..fakt sa nebojim uz dat si 400...a
zuzka tie tvoje..tiez velmi pekne ti to spravil, uz teraz vyzeraju vyborne..a este pockaj o rok ake budu..

a malachi no dobry adrenalin..niektore dr. ako keby sa vyzivali mi pripada..
no a baby tak krati sa to co...cheri a lola..uz vam tusim aj zavidim.tu zostavam posledna s koncom januara 2011...ale drzim moc palce!

maria1113

rozmýšľam , že pôjdem na konzultáciu do Martina k tomu doktorovi a potom si urobím názor, lebo ja som bola len v BB a nikde inde a termín mám až na január a to čakám od septembra.