Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj zuzkas, tak ako sa cítiš? Už môžeš robiť aj bežné práce, ako varenie, upratovanie a tak? Manžel je spokojný?

maria1113

Ahoj iffi, prsosím ťa a kedy sa doktor vráti, nevieš náhodou? Lebo ja som si myslela, že by som šla na konz. niekedy teraz v novembri. A odkial si?

zuzkas

cocacola ďakujem :-),aj ty ich máš pekné,vôbec nevyzerajú veľké a škoda,že si nemala pred tým foto,lebo to by bolo dobre videiť aj tú zmenu.ten pás to mi ani nehovor,to je katastrofa!ja som myslela že ty ho nemáš,že len ja kvoli jazvám pod pazuchami.ja sa škrábem na chrbte žufaňou a prsia ma tiež šteglia,akoby som tam mravce mala :-))

zuzkas

malachi no tebe sa teda bude dobre žiť :-)dobrá práca,dobrý chlap a ešte krásne prská keď budeš mať :-)!

cocacola3

zuzkas
mna už ani tak nereže ale tlači:-( sem tam si dam dole ten opasok čo mam ešte na podprsenke - bandaži.lebo ten ma tlači zvrchu,ale najviac najviac ma TO VšETKO SVRBI :-D nič nerobim len sa škrabkam a hladkám, sa muž smeje že to vypada divne ked si prska hladkam :-D
a zuzka videla som foto kurna krasne ich máš:-)

malachi

lola
presne ako zuzka vravi treba ist do boja s cesnakom :)
zuzka
ani nevrav, vobec sa mi nezda ze uz o tyzden, ako bonus ma povysili do francuzskej pobocky nasej firmy takze celkom vela dobrych zmien :)

zuzkas

cocacola aj ja sa teším!inak teba nereže tá podprsenka?mňa strašne pod pazuchami,je mi to tam úzke a ako tam mám tie jazvy,tak ma to bolí :-(.už sa máš dobre,však?

cocacola3

maria1113
ja mam eurosilikony (anatomicke 445ml) a platila som 1073 za silikony a bandaž a + operacia a všetko čo k tomu patrí 1390 = 2463 Eur +- 30 eur je vysledna čiastka,u DR.Červeňa.
predoperačne v tom nemam zaratane pretože mi ich robil obvodak a dal mi to pod inu diagnozu aby mi poistovna PREPLATILA:-)
zUZKAS
sa teším na utorok sa stretneme v čakárni :-)

zuzkas

lola aj ja som pár dní pred opkou prechladla.pomohli mi cesnakové topeničky,už ma až žalúdok pálil,ale na prechladnutie zabrali!a neoangin som cmúlala.dúfam sa vyzdravieš a už to máte aj so cheri za pár!malachi ty už tiež odpočítavaš dni,však? :-)