Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria tá sestrička nikdy nemôže vedieť,veď môže niekto ochorieť,nemať peniaze,rodinné dovody,choré deti...pozri aj ja,aj cheri sme na tých vypadnutých klientkách a sem kopec báb nechodí čo majú rezervovaný termín a možno vypadnú.veď uvidíš,keď je aj konzultácia zdarma,tak skús a rozhodneš sa.

malachi

zuzka
no nechala som zapnute forum a uvideli nadpis silikonove prsia a hned im bolo jasne a oni su strasne proti takymto veciam, ze nemam vymyslat a ci nemam dost problemov...

maria1113

zuzkas, vieš ja som teda netušila že v žiline je klinika, kde robia všelijaké procedúry, ale prsia operuje doktor v Martine, teda všetko , čo sa musí v celkovej anestéze. Ja tak rozmýšľam, veď to mám kúsok, že by som šla na konzultačku a potom sa rozhodnem. Keď som volala do BB, aby som sa pripomenula, že chcem skôr, tak mi sestrička povedala, že sa určite nič neuvolní skôr, ale poznačila si ma.

malachi

no a mozno z toho celeho nic nebude...zabudla som otvorene toto forum na compe a ked sa o tom dozvedela moji rodicia bol hned ohen na svete :(

maria1113

coccacola, no s tým dvíhaním radšej opatrne, moja sestra bola dávnejšie/pred šiestimi rokmi/ na opke a vtedy mala tiež malé dieťa a manžel bol preč, musela sa sama starať, lebo ona to pred nami utajila, že šla na opku, my sme sa to dozvedeli až tak za rok, tak sa jej to darilo tajiť, veru ja som si to teda ani nevšimla. Tak sa musela sama trápiť s malým dieťaťom.

zuzkas

cocacola kontroly sú tuším štichy,po 3 mesiacoch,po roku a ďalej neviem.také uhojené by mali byť po 3 mesiacoch a cez leto ich už budeme mať ako vlastné určite!

zuzkas

ahoj maria.cítim sa dobre,nič ma nebolí-len ma tlačí podprda.upratovať sa mi dá takmer všetko sa dá zvládnuť,teda až na výšky a dlho mi to trvá.varí teraz manžel,ja len radím :-) a spokojný je,vytešuje sa a už sa nevie dočkať kedy budem bez tejto podprdy a budem normalne ohybna :-)najväčší problém je s malým,lebo ten sa mi nedá ani obliecť,bojuje so mnou,neviem ho ani nakrmiť.no je to s ním ťažké teraz.čítala som,že by si šla do MT?je ti dlho čakať,ja viem :-(

cocacola3

maria1113
ja už robim všetko čo som robila predtým :-) upratujem síce pomali,akurat tak podlahu umýva mopom polovička:-)varim, riady umývam, sama sa už sprchujem jedine na čo davam pozor tak na to čo teda aku tažku vahu dvíham, ked dvíham môjho maleho (12.5kg) syna (20mes.)v nevyhnutných prípadoch ako je prebalovanie tak si ho pomali zdvihnem na postel, tie tažšie prace ktore ako tak zvladnem robim pomaličky to na čo si netrufnem volam polovičku na pomoc , muž chodi do roboty a už som bez problemov od piatku sama doma, že nie som až tak na nom zavisla a to som teraz presne 10 den po operacií.

cocacola3

zuzkas
no škoda veru, mohla som si pofotit:-)
nič sa neda robit. Zuzka ja sa hlavne teším k doktorovi musim sa ho opýtat na to jedno prsko že mam vačšie nech mi povie či to je opuchom alebo čo. Sa bojim aby mi to tak neostalo, rozmýšlam že v puberte som mala 1 prso vačšie ale nie až tak nebolo to tak badatelne, tak či je to tým alebo čo....
sa modlim aby povedal že to je len opuchom - budem pokojnešia:-) a tiež sa teším že budem mat preč štychy chcem vidiet aka je ta jazva.
viem že baby vravia že prsia sa ešte hoja a upravia sa, za aký čas budu už take že ukažkove, uhojene ???? v lete to už bude v poriadku???a budem sa moct v lete opalovat napr: hore bez??? a ako často vlastne budeme chodit na kontroly???? každy mesiac či ako to je ????
si na papierik asi napíšem otazky pre DR.lebo ich mam veeeeeela aby som nezabudla :-D