Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
nemyslim si, ze by to rozpravanim pochopili v tomto su oni absolutne proti, jedine co mozem spravit je ist proti nim a riskovat rozhadanie co sa mi k nim nezda fer :(

malachi

zuzka
no len ak by sa naozaj nieco stalo budu to prave oni co ma budu zachranovat...ved premyslam.keby som asi 3tyzdne po op. nebola doma to uz by som bola dost mobilna na to aby si nic nevsimli nie?

maria1113

zuzkas, však práve aj ja som to hovorila, že sa môže hocičo stať a niečo sa uvolniť a nie hovoriť, že sa určite nič neuvolní.
Malachi, skús sa s nimi ešte o tom porozprávať, ako po tom veľmi túžiš a skús ich presvedčiť, ver mi, mne to veľmi dlho trvalo, pokiaľ to manžel pochopil

zuzkas

neviem malachi ja som si išla pevne za svojim i keď som riskovala možno to rozhádanie,ale to by netrvalo dlho myslíš,že by sa s tebou celý život nebavili kvoli silikonom?naši to tiež nevedeli pochopiť,veď som ti písala mail a tiež som mala zdravotné problémy,teda aj mám niečo s ladvinou.dobre si to rozmysli,aby si nelutovala či opku,alebo prepustenie termínu!

malachi

cocacola
no mam :( neviem ako by sa to dalo teraz riesit, najhorsie je ze som sa musim aj tyzden po op nastahovat do januara spat domov takze by sa to asi len tazko dalo utajit,neviem vobec co teraz

malachi

zuzka
no neviem,rozhadat si rodinu nie je vyhra.na jednej strane im rozumiem lebo som uz mala kopec zdrav.problemov za sebou, ale oni nerozumeju mne v tomto vobec

cocacola3

zuzkas ja maleho obliekam tak že mu rozpravku zapnem - čuči do toho ako peň :-) tak ho možem pomali a vklude obliect inak by som ho nahanala po byte maleho dvíham fakt len pri tom prebalovani inak nie, a chodi ku mne kamaratka na 2 HOD na kafko tak ked je u mna tak mi pomaha.no neviem či by som to zvladla že tajit a uuuplne sama sa o maleho starat od začiatku fuuuuuuuuuha a to mam dokonca 2 deti 3 r dievku a 20 mes chlapca :-)by mi asi prsa od bolesti vyskočili. normalne rozmýšlam ako to zvladla tak po opke v bolestiach je ešte človek a popri tom male dieta, musela si to asi riadne odtrpieť :-(