Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ahojte, zuzkas, bola som v galérke, ani sa mužovi nečudujem, že už je taký nedočkavý, máš krásne prská! dúfam, že aj moje sa vydaria...

lola19, liečiš sa? nemôžeš ma predsa nechať v štichu!

malachi, tak tomu sa povie smola... alebo osud? a čo ti hovorí tvoj vnútorný hlas? počúvni ho a zariaď sa podľa toho... inak, naši nevedia o ničom, ale je to iné, ja už mám vlastnú rodinu a sil. som riešila hlavne s manželom, tiež nebol spočiatku nadšený, ale ani tvrdo proti, mame to poviem až po,a nepochybujem ani trochu o tom, že mi pomôže, aj keď nebude nadšená...

malachi

lola
dakujem, jasne,ja potom tuzim dlhe roky,teraz mam skuskove cez tyzden, pracovne povinnosti a este aj premyslat o tom ci do toho ist ci nie :D nenudim sa...hadam vsetko dobre dopadne. uvidim

lola 19

Júúj malachi, to mi je moc ľúto, čo sa ti prihodilo..Moji rodičia, tiež sú proti, ale povedala som im, že je to moje rozhodnutie..a myslím, že už to rešpektujú. Aj keď to teraz odvoláš, budeš potom túžiť stále, len to odložíš. Ale svoj sen si budeš chcieť splniť..držím palce

malachi

no ved len na mne je to ja viem.dost tazke bolo sa preto rozhodnut po tolkych rokoch a teraz este take komplikacie takto pred(co u mna vobec nie je prekvapujuce bez komplikacii by to proste neslo)no asi budem moct ale teraz ked uz vie ze nad tym premyslam aj tak na to pridu, su to rodicia neviem ako prisli hned na to aj ked som si dala spravit piercing do jazyka v 14rokoch a to nik iny na to neprisiel :D mamy proste vedia...len nie vzdy pochopia
maria
nemam sesternicu, ale myslis, ze by som bratrancov presvedcila na taky zakrok? :)

zuzkas

je to na tebe,ťažko je v takýchto situáciach radiť.ty ich najlepšie poznáš,ale rodičia deťom vždy odpustia-aj keď sa chvílu hnevajú.my sme s cocacolou 10 dní po a sme mobilné,takže po 3 týždňoch už budeš môcť robiť asi takmer všetko.

maria1113

malachi, ja to chápem, keď som povedala mojej mame ešte pred tromi rokmi, že si dám prsia, tak sa dívala na mňa, či mi šibe. Ale keď pred rokom túto operáciu podstúpila moja sesternica/ dcéra sestry mojej mamy/ v čechách, tak potom to už akosi pochopila

malachi

uz premyslam ci to tak nemalo byt, ze som zabudla otvorene forum a ze si to prave vsimli...ach toto mi teda tyzden pred vobec nepomaha