Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

malachi vy ste sa o tom aj bavili,či ti to hneď zamietli?vysvetlovala si im niečo,alebo si to nedali vysvetliť?aký šport si robila,ak môžem vedieť?alebo mi to napíš v maili,ak nechceš tu.ďakujem

malachi

cheri zuzka lola
dakujem vam,ja to vsetko chapem, mam len vycitky z toho, ze im v tomto musim klamat a skryvat to.konecne som prestala s dost nebezpecnym sportom a teraz, ked zistili co zase vymyslam...

zuzkas

malachi ja som ti už písala o mojich rodicoch.mamine keď som povedala na akú operáciu chcem isť,tak mi povedala,nech nevymýšlam,že čo keď sa mi niečo stane,čo keď potom budem mať nejaké problémy...tak som jej všetko podrobne vysvetlila,ako bude prebiehať operácia,čo mi vlastne budú robiť,aké sú riziká,že sa dá aj kojiť potom,že silikón telu nevadí a tiež som jej povedala,že už mám svoje roky a nieje to len pobláznenie-vymýšlanie,že nemám 18-že mi to veľmi psychicky pomôže a že som veľmi veľa zisťovala a zvažovala,či to naozaj je bezpečné a že keby nebolo,tak nech mi verí že by som do toho nešla!!!pochopila to,ani trošku mi to potom už nepripomínala a dokonca to vysvetlila aj otcovi.ten to trávil trošku dlhšie,ale tiež už je v pohode!ber to tak,že pre rodičov si stále ich dieťa,ktoré majú radi aj s nedostatkami a preto sú proti!veď ktorí rodičia by povedali hneď že áno chod,veď tvoje prsia sú otrasne...vieš ako to myslím.dúfam sa ti to porieši,ale ako aj baby písali,že ak po nich túžiš,tak raz sa s tým rodičia budú musieť zmieriť,len to možno oddialia.

lola 19

cheri, jasne, že sa liečim. Hrdlo bolí trochu viac, tak si dávam vodu so solou a vit.C. Som doma v teple, nejdem nikam celý víkend. Musím to zvládnuť, nesmiem ťa v tom nechať!! malachi, neber to tak, že rodičov sklameš.. dobre si to premysli, kým sa rozhodneš.

Cheri39

malachi, tiež som mama, mám 15 r. dcéru, takže sa viem na tvoju situáciu pozrieť aj inými - maminými očami, a myslím, že žiadna normálna mama svoje dieťa nezatratí, kvôli niečomu, ako sú silikóny, skôr má o teba strach, ale keby išlo do tuhého, určite by ti pomoc neodmietla a nemyslím si - ak by si predsa len išla, že by mali dôvod, aby sa cítili sklamaní, veď sa nechystáš na nejaký zločin!

Cheri39

maria 1113, ja som mala konzul. 10.10. a termín mi dali 5.3.2011, s tým, že ak sa niečo uvoľní, ozvú sa. asi po týždni som zavolala sestričke do BB, že sa trošku "pripomeniem", aby na mňa nezabudli ... a o dve hodiny mi volala späť, že majú termín na 6.11.! takže volaj, skúšaj, určite sa niečo uvoľní!

a som rada, o štyri mesiace stresovania menej!

malachi

cheri
tiez si vravim, ze tak trochu osud...a moja nepozornost.ale kedze som sa aj po 2rokoch akurat musela vratit prave na ten mesiac domov je mi to viac menej podozrive kto sa so mnou zahrava :D
no moj vnutorny hlas vravi: si dospela a urob to po com tuzis
a ten druhy:su to tvoji rodicia, ktori ti cely zivot pomahali a budu pomahat chces ich sklamat?
schiiiza :) ked si toto Dr. precita mi navlecie rovno kazajku a nie pooperacnu podprsenku :D