Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

malachi, chápem ťa, ten strach máme asi všetky, a čím je to bližšie, tým je väčší, aj ja sa bojím, toho "po", ani nie tak tých bolestí, ale celkovo, či budem naozaj spokojná a či si budem môcť povedať, že stálo to za to!
zariaď sa podľa toho, ako to cítiš, bez ohľadu na názory iných, môj muž to našťastie pochopil a podporuje ma, ale keby to tak nebolo, tak neviem - neviem...

laloa556

poslala som Livke fotky...

inak baby, aj vy ste ostali po OP také vyhádzané? :( neviem či je to z narkózy ešte alebo z tej retro podprdy :((( také malé bodky červené, si pripadám akoby som mala kiahne :D ale iba na dekolte :((

malachi

lola cheri
no je to zlozite, bojim sa komplikacii a nasledneho "no bolo ti to treba?"
ale beriem ascorutin (ci ako sa to vola)v stredu este musim utekat na transfuznu stanicu aby mi zistila krvnu skupinu a po vysledky predoperacnych, ak mi dobre dopadnu idem do toho a len dufam, ze nebudem lutovat(moje presvedcenie tieto okolnosti dost naburali logicky...bez akejkolvek podpory z okolia je to tazsie)

laloa556

babulky, ktoré ste po OP už dlhšie, kedy ste začali spávať na boku? a ako je to s holením v podpazuší? to ma len tak napadlo, ešte si zavolám Dr., ale už by som rada aj inak ako na chrbte :)

laloa556

čafte kočky,
tak ja som 3 týždne po OP, cítim sa skvelo, už som aj zabudla na bolesť, ktorá bola pár dní po OP :)) len už nechcem aby odpúchali :))) minulý týždeň sme si boli s clang kupovať prvé podprdy, no a môžem vám povedať, že to je problém :D čo som kedysi potrebovala B-cka, tak som musela hladať, bol problém, mala som šťastie na samé väčšie čísla a teraz potrebujem C-čka, tak prdlajs, samé A-čka, B-čka :D a samé push up-ky a takééé krásne, už sa teším kedy si budem môcť také kupovať, lebo tieto prvé látkové sa ťažko zháňajú :/

ihla ahoooooooooooooooj dlho si tu nebola.. oki odfotím sa a pošlem dnes Livke

lola 19

malachi, aj sa som zvedavá ako si sa rozhodla? cheri, ascorutín užívam, včera večer som mala zvýšenú teplotu, hrdlo len taká mierna bolesť. Dúfam, že to zvládnem, ale musím. cheri, už len 5 dní. Myslela som, že tieto posledné dni pôjdu pomaly a idú strašne rýchlo! Už nech to máme za sebou!!!!!

Cheri39

karinocka, dobrí sú červeň, trška, minarovjech...keďže, každý pôsobí v inom meste a majú aj iné ceny, najskôr si to na internete vyzisti, a potom je dobré ísť na konzultáciu, min. 2, porovnáš si a potom sa rozhodneš... ja idem k červeňovi , a bola som ešte na konz. u minarovjecha a o opke uvažujem asi 2 roky a celý ten čas chodím na fóra a čítam a zisťujem...

karinockaaa

ahojte, tiež by som si chcela dať silikónové prsia. Mohli by ste mi poradiť nejaké dobrého chirurga? ďakujem

karinockaaa

ahojte, tiež by som si chcela dať silikónové prsia. Mohli by ste mi poradiť nejaké dobrého chirurga? ďakujem