Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

malachi, od bolesti mám tramabene, niekto tu písal, že nejaká baba išla na 5. deň po do práce ! takže tú skúšku na 8. deň určite zvládneš... a jednu ťažkú už budeš mať za sebou:-), to bude o.k.

malachi

cheri
no tak to ja musim na 8.den od op do skoly na skusku :) v praci v pohode volno 3tyzdne, aspon daco...
este premyslam, ze zavolam obvodnej nech mi nejake lieky proti bolesti napise som vtedy v tom zmatku na to uuuplne zabudla, mam len tramal odlozeny ale to len v pripade nutnosti asi by sa mi zislo nieco slabsie

Cheri39

malachi, dík, aj ja sa spolieham na jeho šikovné ručičky...
zajtra idem k internistke, mám u nej aj kartu od obv. a v piatok už zostávam doma aj ďalšie dva týž., keď tak sledujem tú našu zuzku, tak by to malo stačiť,
zuzkas, len to nepreháňaj s tým upratovaním, predsa sú to len 2 týždne od opky, ...inak ja ja som nervózna, keď mám okolo seba neporiadok... v piatok ešte vyupratujem, a v sobotu...ach jaj...

cocacola3

zuzkas
môj chlop zase vraví : no daj pomojkať tie moje prsíčka, tak mu odpovedám môžeš len jedno to druhe je moje :-D ( sme šli na polovicu :-)
sme sa chichotali , ale je už nedočkavý riadne

malachi

cheri lola
vysledku sa nemusite bat!ten podla mna z cervenovych ruciciek moze len super vyjst :)
zuzka
ty si sikovnaaaa a aj krasne prska mas!manzel musi byt hrdy!!

Cheri39

ahoj lola, ja mám forum skoro stále dolu na lište a priebežne si čítam príspevky, len si potrebujem či najviac porobiť aj v robote, keď potom budem 2 týž. fuč...

neviem sa na nič poriadne sústrediť,len tie prsia mi hrmia v hlave,... inak to musí byť riadny stres pre tých chlapov, keď majú doma babu s peknými prskami a môžu sa len pozerať :-), možno sú na tom horšie, ako my pred opkou! dúfam, že aj my, lola, budeme spokojné ako zuzka a pukanec, aj bon bony to už má za sebou, dúfam, že čoskoro dá o sebe vedieť...

lola 19

zuzi, ja myslím, že do soboty budem fit. Už mi je teraz o moc lepšie, nádcha je úplne slabá, len cítim, že stres narastá lebo ma boli hlava. Najradšej by som bola, keby mi dali už teraz nejaký oblbovák :), nech sa tak nebojím. cheri, ty tuším, čím je to bližšie tak sa aj menej ozývaš..aj ty máš strach?

zuzkas

manžel ten je veru nedočkavec poriadny,stále vraví veď keď som si investoval,tak sú moje :-)sa len smejem na ňom :-))ako malé deti sú tí chlapi niekedy!