Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide cez víkend sa budem fotiť,už som skúšala nejaké tielka a vyzerá to dosť dobre,až mi muž povedal,že ale tak nebudeš chodiť von :-D

Cheri39

bon bony má za sebou asi ťažkú noc, som zvedavá, čo napíše, ale má to za sebou a už by to malo byť len lepšie.

rýchle uzdravenie, bony.

Cheri39

lola, no fakt, aj ja som rozmýšľala, že ako sa spoznáme, ale v PK nás asi v sobotu nebude veľa, v sobotu operuje asi len červeň, skúsime nejako cez sestričku...alebo si dám za ucho červenú ružu? :-D
o chvíľu idem k internistke a potom zavolám do PK, upresniť si, o koľkej mám prísť.

adelaide

barborka - tvoje prsia su najkrajsie ake som kedy videla..to je sila..ale zas si mala aj pekny zaklad..pekne vyzerali uz aj pred..to asi ten vysledok je zarucene peckovy..horsie sa davaju dokopy asi pripady ako ja..jedno vacsie..jedno ovisnutejsie..atd..alebo baby co spominali ze vystupena hrudna kost atd...
ale zas pravdu mate..od cervena som este nevidela skarede...
no chore babule dajte sa rychlo dokopy..uz len 3 dni !!uuuf !!
a zuzi pofot sa este ked sa bude dat..alebo priebezne sa fot a potom nam to do galerky nasupes..

lola 19

zuzi, veru nejem..ja som si dala 2x ibalgin, čo ma bolela hlava a 1x teraflu. Neviem, či to mám povedať, že so bola chorá, aby ma neposlali domov..uvidím, čo zajtra povie tá internistka, asi je to na hrdle ešte vidieť. Ale aj bony písala, že ju bolelo hrdlo a ešte pokašliavala deň pred a vyzerá to tak, že ju operovali..

clang

Barborka10
pozerala som fotky, ta jazvicka naozaj ani nevidno. a prska mas teraz ovela krajsie ako napr. na fotke po par tyzdnoch. ako sa ti zmenili este. a dnes som poslala foto aj ja, tak uz by mali byt zachvilu v galerke aj moje..

barbora10

ahojte babulky:-)

mam v galerke nove fotky ako vyzeraju prska po 10 mesiacoch.je tam dobre vidiet aj ako vyzera po takom case jazvicka,takze tie co sa bojite toho rezu,tak sa vobec nemusite.

pukanec

prska mas naozaj velmi prirodzene.ako od prirody:-)

zuzkas

lola aj ty keď si nervozna tak neješ?aj ja mám vtedy úplne stiahnutý žalúdok!deň pred operáciou som nejedla nič,až večer som si dala chleba a včera keď som šla na štichy,tak som tiež takmer nič nejedla.

zuzkas

lola ja som to nevravela,lebo žiadne lieky som neužívala len cibulu a cesnak :-)a asi 2dni pred opkou som sa už necítila chorá,už som cítila len stres,nervozitu a nedočkavosť...floridka no to je tiež dobre ten radiator:-)

lola 19

zuzi, ty si aj dr. povedala, že si bola prechladnutá pred op.? Už mi je fakt super, to sa nedá s včerajškom porovnať. To som mala tuším fakt zo stresu, teraz nemám už vôbec nádchu. Ja mám zajtra tiež to interné, dúfam, že všetky výsledky budú v poriadku. A už len čakať na sobotu. V piatok bude najhoršie, to asi nezjem nič. Ale nejaké kg dole neuškodí..:)cheri, ako ťa budem poznať, že si to ty?