Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide
ďakujem a aj tebe to rýchlo ubehne a potom sa budeš vytešovať s nami :-)!veru ako ten čas letí pred 2-3 týždňami som aj ja ešte bola v strese že ako to dopadne,nemohla som ani spávať,vkuse som bola na fóre zavesená :-)

adelaide

zuzi :o)
ze upratujes...a soferovala..no parada..ja ta stale vidim a citam ako sa len chystas a obavas pred operaciou a teraz toto..ako to leti..no ja az za 3 mesiace..cize budem mimo vas ale hadam sem sem tam nakuknete ked budem potrebovat poradit...
No perfis. a manzel je dobry..ten sa nevie dockat co. :o)Mas ich urobene fakt perfektne!!
A pukanec to iste som chcela tebe. krasne prirodzene..

zuzkas

no čaute baby :-)dnes som mala behací deň,už sa aj šoférovala,veľký nákup som bola urobiť,upratujem celý byt-lebo to je katastrofa čo tu za 2 týždne vzniklo a do včerajšej kontroly som to nechcela nejak siliť.
malachi áno 2 týždne mám po,cítim sa veľmi dobre,už vôbec nemám pocit že mám niečo navyše v tele a už aj rúčky ma poslúchajú :-)tebe sa to už tiež kráti,jaj ako sa teším že sme takto všetky po kope v termínoch-aspoň si vieme rady dávať a riešiť naše stavy :-)
cheri malá si absolútne nič nevšimla a áno muž zadial musí ostať len pri pozeraní :-)akurát mi volal z roboty,že ich má stále pred očami,nám už s tých pŕs hrabe :-)!!!
lola ty sa pekne lieč,aby si bola v sobotu fit!dúfam ti tie babské recepty zaberú.na kontrolu mám ísť o mesiac.o týždeň si môžem ísť kúpiť podprsenku,cez deň budem nosiť tú čo si kúpim/tie/a na noc ešte túto pooperačnú.

aquamarine

Kocky prosim vas kolko dni pripadne hodin budem mat v sebe tie dreny?
A este jedna otazka boli ste nejaka operovana vo FNLP v KE? Dikes

aquamarine

Kocky prosim vas kolko dni pripadne hodin budem mat v sebe ie dreny?
A este jedna otazka boli ste nejaka operovana vo FNLP v KE? Dikes

Pukanec5

LEUS:
pravdupovedia ja presne neviem, či má nízky profil :) to som odhadla, lebo nie sú dopredu :) HUPS. Ale vybral takéto viac roztiahnuté hlavne kvôli koži - nenaťahovala sa až tak.

Zuzkalinka:
vyšli ma 2700eur. Kompletka. Nič som nemusela robiť, všetko zabezpečil doktor a aj s anesteziólogičkou som sa stretla pre operáciou, aby mi aj ona vysvetlila čo a ako a popýtala sa ma choroby atď...

zuzkalinka

PUKANEC5
Podla mna su uplne fantasticke, vyzeraju ako prirodzene!!! podla mna ti ani vacsie netreba, ozaj sa ti hodia k postave, si chuducka a s vacsimi by si vyzerala neprirodzene a umelo...

ja sa odhodlavam na buduci rok...mozem sa spytat kolko ta vysli??