Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

aj mna casto napadne, ci mi to vobec treba. ale potom si spomeniem, ze priatel mi minule hovoril, naco si to budes davat robit, ved si dobra aj tak. ale ja som mu hned nato povedala, ze tak naco posiluje, ved je dobry aj tak. na to uz nemohol namietat. kazdy clovek sa chce pacit, niekto ma stale novy uces, niekto drahe auto, niekto prsia. no a co?

malachi

lenkea
ved aj ja sa tesim, ale tiez tak nastriedacku...raz ci mi nesibe, ze idem do toho ci mi to naozaj az tak treba ved su to len prsia!a potom sa zase tesim ako konecne nebudem musiet nosit len vypchavky :D vravim zrela na psychiatriu

lenkea

aj ja mam bojim-tesim-bojim-tesim, a to mam do op este mesiac. co budem robit, ked to budem mat za par, ako vy, tak to teda neviem :-)

lola 19

ahojte, zuzka, ako ti je už dobre..aj máš prísť ešte na kontrolu? Mne už je lepšie, najviac mi pomáha naparovanie nad slanou vodou, ani ten opuch v nose už necítim. Tak ešte zajtra poobede pôjdem na interné..tak dúfam, že má pustí dr.na op.!!!! To sú nervy!!!!! Bony má už asi potom, som zvedavá, čo zajtra napíše. Ešte 3 dni cheri!!! malachi, ty 5! Ale to uteká!

malachi

cheri
no idem, predoperacne ok, silikony zaplatene...nie som bezec co by pred koncom sa chcel tesne pred koncom zastavit a pridat k prihliadajucim :D
a dakujem, no hadam bude ok vsetko
lola
urcite ta pustia drzim palce!!

lola 19

ahojte, zuzka, ako ti je už dobre..aj máš prísť ešte na kontrolu? Mne už je lepšie, najviac mi pomáha naparovanie nad slanou vodou, ani ten opuch v nose už necítim. Tak ešte zajtra poobede pôjdem na interné..tak dúfam, že má pustí dr.na op.!!!! To sú nervy!!!!! Bony má už asi potom, som zvedavá, čo zajtra napíše. Ešte 3 dni cheri!!! malachi, ty 5! Ale to uteká!