Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj cocacola, ja tiež bývam na dedine blízko ZA a rátm s tým, že si to všimnú, viem aké to je , každý o každom vie, je mi to fuk. Veď to možno aj niekto z nášho okolia má a ani o tom nevieme. Ty to máš lepšie, že máš malé deti, ale ja mám už 13 a 9 ročné dcéry, tá staršia mi to neschvaľuje, povedala, že to ako budem vyzerať, keď budem mať vpredu basketbalové gule, je to hrozné s touto pubertou.

cocacola3

zuzkas moje deti si to asi ani nikdy nevšimnu :-D mali ma len 20 mes a mala 3 roky a ako si to neregistruje ešte jedine čo som jej povedala že maminka ma bolačku tak musime opatrne ( s obliekanim, obuvanim a skakanim na mna a pod:-) a to bolo všetko jedine čo začína tak baby - kamošky že či ratam s tým (bývam v malom mestečku na Orave) že sa budu o mne širit reči za chvilu, že mam silikony a pod som im povedala že to očakavam tak v lete a že sme s polovičkou s tým zmiereny. kedže sme male mesto tak sa tu rozobera všetko ako na dedine :-) horšie to bolo zo svokrou ta si myslela že som bola vyberat nador :-( tak som jej povedala že sa nemusi trapit že to nič zo zdravotneho hladiska nemalo spoločne,že som zdrava ako ryba len vzhladom na to že kolko ma rokov tak že neviem či by to pochopila správne, - svokra ma 70 rokov - tak že nech sa nehneva ale že jej nepoviem čo sa udialo ..., naši to brali v pohode oco 2 dni predychaval a mama vyhlasila že aj ona ide :-D

maria1113

Sloniik ja mám termín 25.1 u dr. Červeňa , ale pevne dúfam, že sa niečo uvolní skôr. Ja som tiež zo stredného slovenska/Žilina/. Ako hovoríš, aj v noci sa môžu vyskytnúť komplikácie a čo potom budeš robiť? Je to veľmi riskantné si myslím. Ja idem akurát od gynekologičky a povedala som jej, že ak by som potrebovala tabletky na oddialenie menzesu pred operáciou, či by mi ich mohla predpísať. Ona o tom ani počuť, že sa bojí, lebo obsahujú hormony a pre narkozou je ich nebezpečné užívať, tak neviem ako to poriešim, ak náhodou budem mať taký problém.

malachi

sloniik
no ja som tiez len pred ale ani som este nepocula aby ta hned poslali domov!ved operacia je velky zasah nejde len o bolest kadeco sa moze stat to by som urcite nesla hned na druhy den...SK zdravotnictvo v rakusku ma koli otrasu mozgu prikazali byt 2noci v nemocnici a kazde 3h ma kontrolovali,tlak zrenicky...ja by som sa veru bala ist hned domov,ved to nie je trhanie zuba!

sloniik

maria1113

Si veľmi milá, ďakujem Ti za odpoveď! Lenže doktor ani slovkom nenaznačil, že taká možnosť je. Jednoducho zoperuje, 3-4 hodinky poležíš a ideš domov. Vôbec ma to netrápilo, dokým som si neuvedomila, že komplikácie môžu nastať aj v noci a čo potom,keď nebudem pod lekárskym dozorom? Fabry tvrdí, že zatiaľ má len dobré skúsenosti. Netrápilo by ma to, keby som bola z BA. Netuším vôbec, ako mám túto situáciu riešiť :o(
Majka a kedy máš opku ty? U koho ak smiem vedieť?

maria1113

ahoj sloniik, mňa teda operácia len čaká, ale neviem si predstaviť ísť domov v deň operácie. Predsa po tej narkóze je človek slabší a potrebuje sa dať trocha dokopy

maria1113

Ahoj zuzkas, to bude ťažšie s tými mužmi kým si zvyknú, mne tiež povedal muž, že keď už budem mať po, že nebudem nosiť nejaké veľké výstrihy, vidím, že sme na tom skoro rovnako.

sloniik

Ahoj dievčatá, som tu nová a preto Vás chcem pekne poprosiť o vaše cenné rady. Na operáciu som sa rozhodla ísť k Dr. Fábrymu - Posonium clinik. Lenže! Som zo stredného Slovenska a dosť ma zneistuje fakt, že v den operácie sa ide domov. Určite nechcem absolvovať dlhú cestu späť. Ako ste to riešili vy?Nejaké náhradné ubytovanie, alebo iná možnosť? Priateľ ma môže len zaviesť, ostať nemôže kvôli pracovnej zaneprázdnenosti. Budem nesmierne povďačná za každú radu!ĎAKUJEM!!!