Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

aaale ja som sa chystala do chirmedu, bola som aj na konzultacii...ale musim to vsetko odsunut, mam nejake zdravotne problemy teraz a musim si najskor to poriesit

malachi

lenkea
to nebude az tak dlho ;)
inak to bol riadne blby napad dat si op.po skuskach, zajtra mam tri a neviem sa vobec sustredit na nic ine len na prsia

leus

pukanec
velmi dobre si si dala, aj mne sa pacia skor mensie prsia,aj manzelovi...a na vacsich ml uz skor vidno ze su silikony, na tych tvojich vobec :) aj ten nizky profil bol koli hrudniku? Stredny profil neuvazoval?

malachi

lenkea
no len to posilnovanie v sebe nema tolko rizik :D ja posilnujem tiez a nikdy som sa tak nebala ist do posilky :D

Pukanec5

ADELAIDE:
už som OK. Teda ešte týždeň musím mať tú hroznú podprsenku, ale potom len na šport :) pomaly mäknú :) Mňa to takmer nebolelo, len je to otrava, keď sú také tvrdé a tá podprda. Už sa teším, kedy budem môcť športovať.

LEUS, ZUZKALINKA:
operoval ma Trška v ŠNOPe. Mám ANATOMY, 285ml, nízky profil, zn - POLYTECH, operácia bola 28.09.2010.
Najprv sa mi to zdalo málo, ale doktor povedal, že keď chcem prirodzený vzhľad, tak táto veľkosť bude pre moju postavu ideál. Tiež ma vopred upozornil, že mám hrudník klenutý vpred, takže budú do strán a že mám hrudnú kosť širokú, tak mám rátať s tým, že budú ďalej od seba. A aj toto boli dôvody, prečo nedal viac ML. Moc by vyčnievali z bokov a vyzeralo by to hrozne. A mala som tiež ŽIADNY základ, takže koža nepustí - preto aj nízky profil. :) Ale musím povedať, že odborník je to super, lebo naozaj poradil dobre a vyzerajú prirodzene. Ešte keď sa postupne uvolnia a zmäknú viac, tak budú parádne. Strašne ďakujem za pochvalu baby :) moc ste ma potešili. Viem, že sú malé oproti tomu, čo si tu baby dávajú robiť. Ale ja som ani extra veľké nechcela. Toto je akurát :) Priateľ je z nich hotový :) všetkým sa páčia, okrem (Možno budúcej) svokry :) tá sa vyjadrila: "nie sú zlé, ale ..." Takže mi je jasné, že sa jej nepáčia. A mne je to jedno. Mne sa páčia a hotovo :)

Tým, čo ešte neboli - držím palce
Tým, čo majú po - tešte sa a užívajte si :)