Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

malachi na take hrampadi ako je stacionar nemam doma priestor a zase ist do posilky ozaj no vidis to ??? le ja radsej kolektivne sporty :-))) len si nechcem nejako ublizit :D

zuzik ja som ale mala radiator :D NA HRUDI..

malachi

zuzka
no tramabene ked som si ja dala po op tak tiez taky blazeny usmev zrazu na tvari a v duchu som dakovala vyrobcovi :D

zuzkas

tá moja klávesnica asi pila,lebo samé preklepy:-)
floridka to nám sestričky vraveli,že niekto vraví že tam má slona a niekto valec :-D

zuzkas

cheri to ja som písala.tá baba čo bola s so mnou a cocacolou na izbe,tak bola na prsiach už 3tí krát a po prvej opke išla na 5 deň do práce,robila v kanceláriia že v pohode sa to dalo.tie trambene sú super,ja som bola tak spokojná keď som si ich dala,oni tak omráčia,hlava sa trošku točí,nehúlim trávu,ale asi také niečo podobné to je :-)šibe mi

malachi

cheri
no hej alebo tramabene sa to vola, ale to je velmi silne a ak to nebude boliet nejak moc tak by som nieco slabsie.nooo tak ja verim tomu,ze moje telo nesklame a bude sa rychlo hojit takze skusku musim dat aj keby som ju musela nohou napisat :D
florida
no skus aspon nejake aerobne cinnosti ako bike a pod kde sa nezatazuje vrch tela :)

zuzkas

lola to je super,že sa takto liečiš a že ti to ustupuje a nemaj strach z výsledku,ani ty cheri a neboj ja upratujem pomaly a medzi tým som mala ešte prestávky-čítala som fórum :-))
cocacola :-))sú tí chlapi srandovní,však? a ktoré je jeho? :-))deti si ešte nevšimli že máš iné?lebo moj maly stále ukazuje bibiku mama a kako že mám.lebo muž si ich odfotil do mobilu a malý nato pozeral a on zo srandy že to je kako a malý teraz vkuse hladá v telefóne kako a bibiku.tak sa na tom smejeme.
malachi neboj zvládneš to,si šikula a silná!!
ktovie ako je na tom bon bony,aj tá sa už cíti že má slona na hrudi,ale už to má aspoň za sebou a o pár dní zabudne na bolesť a bude sa tešiť!

Florida

ahojte kocandy :-) ja by som uz chcela zacat cosi robit cvicit alebo co len neviem kedy mozem lebo sa na to citim....len neviem hlavne co sa tyka cvicenia kde by som mohla posilovat aj prsne svaly tak toho sa asi este musim vyvarovat tak co mi poradite ? posilku a ist posilovat apson zadok :D

inak babule tie co ste po opke spominate si ako vam makli prsia ? ci rovnako alebo ze jedno skor ?a po akom case cca ?? su tu aj nejake kocky co maju cca dva mesiace po ? az tri ?