Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

cheri presne tak, prajem ti nech ti to dobre dopadne a nech si spokojná s výsledkom. Myslím, že ideš teraz v sobotu

Cheri39

aspoň im budeme vedieť poradiť z vlastnej skúsenosti a výsledok si môžu pozrieť na vlastné oči doma :-)

maria1113

cheri39, tak tvoja už má viac rozumu, už to vie asi lepšie pochopiť. Len aby sme za pár rokov neradili my im, ohľadom toho, všeličo je možné.

Cheri39

maria 1113, moja má 15 a tak ma podporuje... a sľúbila, že mi bude po opke pomáhať... len chcela vedieť, či mi bude musieť aj zadok utierať, ja že nie, tak potom že v pohode :-)

Cheri39

už mám interné v suchu, dr. mi trochu dohovárala, že načo a tak, a ja jej nato, že určite to nie je len tak, a mám aj strach, ale už som rozhodnutá, tak mi nakoniec zaželala veľa šťastia a že mi drží palce.

bianca003

barbora10
ty si taký poklad:)) velmi Ti fandím za to že sem stále nakukneš a informuješ pravidelne dávaš foto, Ďakujem Barborka,ja sem chodím každý deň ,podla mňa toto forum sú najlepšie noviny :)))
Ja som bola už 2X na konzultácii u dr Červeňa ,,no a už som úplne rozhodnutá 360ml impelo Nagor pazuchou:)