Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ahojte
bon bony skveleee spraaavy. taka pohoda z teba ide...tesime sa na foto..a gratulujem mas to za sebou..
barborka....aaano ja dufam ze minieco z toho vykuzli..nazivo to nie je take hrozne ako na foto...ale ozaj baby nie je ot tak ze cim viac ml, tym viac pri sebe? teda napr ja..mam siroyk hrudnik a 300ml by mi urobilo podla mna to co pukancovi..teda pekkne..prirodzene..nie moc velke..ale pri 400 by nebola vacsia sanca ze budu viac k sebe..? neviem..zalezi akos u teraz viem..no moje dost daleko..uvidime !!

Cheri39

maria1113, ďakujem za podporu, sobota sa blíži nenormálne, ideme aj s lolou, myslite na nás a držte palce...

bon bony, dúfam, že aj nám to prebehne tak v pohode, ako si to opísala, drž sa aj naďalej, a rýchle zotavenie!

sloniik, tiež mi to pripadá riskantné, ísť hneď v deň opeerácie domov, aspoň tá prvá noc mi príde taká najťažšia a určite je dobre, ak máš pri sebe odborný dohľad, niektoré baby si dokonca priplatili ešte jednu noc na klinike, a pochvaľovali si to...

ivka1980

bon bony
vdaka za skvelu spravu a zaroven podporu pre vsetky cakajuce.
slonik
a nechces ist niekomu inemu? v den operacie ist domov je dost riskantne. mne lekar povedal, ze niektore kliniky posielaju domov v den operacie ,ale ze je dost velke riziko infekcie. a tiez po narkoze, budes slaba a tak trochu mimo. ja som tiez vzala prvu kliniku, ktoru som nasla na nete a tak trochu aj lutujem, ze som sa nepoobzerala viac. uz len kvoly peniazom a vzdialenosti.

bon bony

Takze ahojte vsetky kočky,hlavne teraz cakajuce lola, cheri,malachi :)
Uz som doma, citim sa fajn, len tlak v hrudniku, akoby ho niekto zmačkol :D
ale da sa to vydrzat, nemam v sebe ani nic proti bolesti, naposledy mi dala sestricka o 9tej rano, na cestu domov.. aj autom sa to dalo zniest, sem tam vacsi hrbol urobil zle ale pohoda inak.
No a nenapisem nic nove-
dr.cerven super bol k nam,
sestricky super (mile ochotne).
Boli sme 3 na izbe, jedna kocka tiez zvacsenie, druha uprava.
Aj zuzka teba spomenul ze si bola na stichy :)
A co take spomeniem este, pred anestezou dali daku oblb tabeltku,potom anesteza,uplne v pohode,som sa len pytala ci uz zaspavam, doktorka ze ani a potom si uplne pamatam ten moment "zaspatia" :) mne sa to pacilo heh :D No a na wc nam najskor pomahali sesstricky,wc je v izbe,takze je to kusocek. Mali sme stahovacie pancusky,svoje nohavicky a kosielku nam dali.tak sme boli az do druheho dna.
Vravim,bolest sa uplne dala a da zniest, take stlacenie,ale ziadne muky!:)
takze lola,cheri,malachi nebojte sa!!!
ozaaaj este ked som bola dnes rano na prevez, resp. mi vymienali leukoplast, tak som si ich videla a paacili sa mi:)) vyzerali uz teraz dost prirodzene, aj dr. vravel, ani modriny nemam ziadnem,,sa tesim ked sa budu usadzat a uz budu ako maju byt. Inak aj tie baby so mnou na izbe boli uplne spokojne
no a tesim sa ze mam uz po a drzim palce vsektym cakujucim!!!
nie je to naozaj nic strasne!
zatial sa lucim, idem sa najest a lahnut si :)

martinka54

sloniik
ja ta nechcem strasit,ale mne sa stalo, ze vecer mi zacal krvacat jeden prsnik viac, sledovalo sa mi to a rano doktor mi ho postlacal a vsetko islo cez dren von, neviem si predstavit, ze by som isla hned domov a uz vobec nemat dreny, ved ma zachranili pred dalsou opkou

bianca003

sloniik
ahoj no to som ani ja ešte nepočula že v den operacie domov,,to mi príde čudne ... píšeš že si zo stredneho slovenska neviem presne s kade dr.Fabry operuje v BA a nerozmyšlala si niečo bližšie BB alebo MT?

clang

Barborka10
mas ich fakt krasne, a pekne pri sebe. noooo ja prave by som povedala, ze ani uz neviem ze som na nejakej operacii bola. vobec necitim ziadne bolesti ani nic. aj objemovo sa mi celkom vyrovnali, ako je tam rozdiel trosku, ale oproti tomu co tam bolo je to nic. len to, ze nemam bradavky rovnako to cele skresluje a potom ani tie prsia nevyzeraju rovnake. takze toto mam trapi dost. ved uvidis fotky..

barbora10

clang

ano,tie prve tyzdne su prska este vselijake,takze sa netreba hned plasit ak je tam nejaka nesumernost,alebo ak maju neprirodzeny tvar.a aj ten sa krasne meni ak sa prska usadzaju,takze to chce iba cas.ja som pozorovala kazdy mesiac ako sa mi menili a teraz som maximalne spokojna.a hlavne su uplne ako moje,co po 3 mesiacoch som este povedat nemohla.a na tvoje sa velmi tesim,urcite ti ich spravil pan doktor krasne:-)

bianca

si zlata:-)na toto forum chodim uz vyse roka a chodim sem naozaj rada,takze vzdy sem nakuknem a aj napisem.ved dievcata,ktore to este len caka treba podporovat.takze aj tebe drzim palceky,urcite budes mat prsia krasne.

adelaide

dakujem!urcite sa tazsie pracuje s takymi prskami ked je vyrazna asymetria,alebo je vystupena hrudna kost,takze pravda je,ze vela spravi dobry zaklad a od toho je aj konecny vysledok,ale ak si v dobrych rukach,tak aj v takom pripade,ked je to komplikovanejsie je vysledok paradny.videla som vela fotiek dievcat,ktore mali pred operaciou ozaj veslijaky ten tvar a po operacii bol ten vysledok krasny.a ty vobec nemas take hrozne prska ako si ich opisala,takze aj po operacii budu urcite krasne.