Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

clang - velmi pekneee fakt. prirodzene..peknucke..teda az na tu bradavku, jasnacka..a co teda povedal dr. aky bude dalsi priebeh co s tym..spravi sa to? a preco to vlastne vzniklo..ved tie svoje pred mas bradavky rovnake..nie?
cheri-hej diki. no nesmiem na nic zabudnut. pytali ste sa niekto ci sa da potom behat, pripadne skakat na svihadle?..to sa obavam ze nie..

Cheri39

adelaide, všetko sa ho opýtaj, on ti určite poradí... a na nechty som sa objednala, nech si ich nedoničím... aj tak po opke asi budem mať iné starosti...

adelaide

cheri tak to si ma potesila. toto fakt povedal? no jupiiii.. no to sa ho budem aj v sobotu pytat..co by bolo naj pre mna...
a s preklepom..to ani nerieees..:o)
no to je najlepsie ked ta nikto nechape..mna tiez v podstate lenzopar kamosiek..akoze po 3 detoch mam uz narok..tak sa aj ja tak chlacholim ked niekedy zapochybujem..no baby..krati sa vam to !!
cheri a nehty zhodis sama, ci das si to spravit? ja ked so si dala dolu sama..nebolo to bohvieco..ako papieriky tie nehty znicene boli..fuj

Cheri39

mňa tiež "hodinu" počúvala, že hneď po opke sa mám objednať na USG srdca, lebo že niečo sa jej tam nezdá, ale mne srdce tak búchalo asi aj od strachu... ale mám od nej "požehnanie" :-) aj keď ma nechápe...
všetci mi hovoria, že načo a že aké mám pekné prsia, len škoda, že nie podľa môjho vkusu!
zajtra idú nechty dolu, pre mňa horor, hneď ako budem môcť šoférovať - prvá cesta - na nechty :-)

lola 19

bony gratulujééém, toto som potrebovala počuť. Fakt, taký optimizmus z teba ide.. Dúfam, že to zvládneme s cheri, tak dobre ako ty! cheri, aj mne internistka, že načo tam idem, že ona by chcela mať taká ako ja (mala svoje také plné päťky). A mám mierne zvýšené S-AMS, má zo byť do 1,7 a ja mám 2,09. Povedala, že by ma mali zobrať. A potom, že nemaj nervy!

Cheri39

adelaider, keď som sa rozhodovala medzi 375 a 400, písala som dr. mail, a odpísal mi, že to je mini rozdiel, ale že tie 400 by boli o niečo bližšie pri sebe a že dáva prská čo najbližšie k sebe, lebo vie, že je to tak pekné.

adelaide

sloniik to som este nepocula..ist domov..neblazni. to si dobre premmysli..co je to zta kliniku..ale pocula som na BA kliniky vselico..Konkretne moju kamaratku prepustili tesne po liposukcii ruk domov a jej presakovala krv na zastavke autobusu cez obvaz..sveter...des....ze jej kvapkala doslova krv..nie su normalni podla mna..