Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

clang - aha takze tak to bolo..no mas to fakt krasne ! ten cerven je sikula

malachi-teraz som si pozrela tvoju fotku. vlastne prvykrat.no moja len ta chcem povzbudit ked ta rodina je tak velmi prosti aby si isla! ja byt voja mamina tak chaaapem ze chces mat "nejake" prsia. toto berlen v dobrom, mas moju najvacsiu podporu a porozumenie. niektore kocky maju aspon nejake prsia..aj ked male, niektore dokonca krasne uz pred, len im pridu male..neviem ktorakocka to tu riesila a viacere ju tu sfukli ze ona nepotrebuje...tusim solnicka..tak ja len ze jasneee prosim ta daj si ich :o) kolko mas rokov ak mozem. ak nie v poho

baby ja len pozeram galeriu dokola ako posadnuta..viete co sa desim vysledku ako ma napr. margaret(prosim ak to citas neuraz sa)...mne sa nepaci ked je bradavka tak niizko..a teda viac v tej spodnej casti prsa. ja sa len modlim aby mi to urobil tak pekne ako vam..tak pekne vysoko a prirodzene..uf..to aj vyste takto pozerali donemoty? ty ano zuzkas ze ? :)

malachi

bony gratulujem!!tak uz sa vytesujes a super, ze tak dobre zvladas!
cheri lola
ja som tiez pocula len same "naco,preco"..no predsa lebo chceme byt spokojne s tym ako vyzerame :) najviac ma prekvapila naozaj asi 60rocna internistka-super no to vam drzim palce a pod :) ale uz od 2dni to je tu!
slonik
neviem o lekarovi nic, ale pristup ist hned po op. domov sa mi zda zvlastny, najma, ked baby ledva vedeli dojst na zachod prvy den a to ani nevravim ak by naozaj nieco zacalo krvacat...

sloniik

Dievčatá, po prečítaní milion diskuzií a aj po osobnom kontakte s niektorými žienkami, som nadobudla presvedčenie, že dr. Fábry je ten naj vo svojom obore. Možno aj naozaj je, len tá nemožná hospitalizácia...:o(
Nieje tu žiadna dievčina, ktorá má osobnú skúsenosť s prácou dr. Fábryho? Veľmi by ma potešila dajaká osobná skúsenosť.
Vedeli by ste mi odporučiť odborníka, ktorý je fakt precízny, peniaze nerozhodujú, šetrila som si dlho, nebudem ľutovať žiadny peniaz, len nej je výsledok k mojej max. spokojnosti. Ďakujem Vám za každučkú odozvu!

clang

adelaide
nooo z nuleho zakladu,ale len na jednom. to druhe bolo taka jednotka, tak povedal dr. takze do jedneho dal maximum a cele to prisposobil, aby to bolo prirodzene, nie male a rovnake...no najprv sa mi zdali prska male, ale teraz vobec. su fakt tak akurat. no kupila som si zatial len jednu latkovu podprsenku s kosticou a to 75C :))

adelaide

a ozaj - nepripadaju ti moc velke vsak? tiez si isla vlastne z nuloveho zakladu a teraz mas ake podprsenky? cislo...

adelaide

to ti verim ze je to lepsie !!a v podprde su urcite uplne doknale !! tak pekne lep a napraaavaj...mas ich tiez pekne pri sebe. jaaaj sa mi to tak paaci ked su pri sebe..

clang

adelaide
ale som zabudla, ze konecne vyzeraju v podprde rovnako :))). tak to som rada. je to urcite lepsie ako predtym.

clang

adelaide
nooo prave ked si vsimnes tak ani predtym som ich nemala rovnako. len tym, ze boli male tak to tak nebolo vidno. noo doktor povedal, ze je este skoro hovorit. ze uvidime ako sa to same usadi a potom to budeme riesit. hlavne nech sa vyrovna ten objem, a ze tie bradavky si mam napravat v podprde a to druhe podlepovat a to tomu pomoze. tak furt lepim a napravam jak diva..no vsak co mi aj ine ostava. dufam, ze sa to nejak same vyrovna.