Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

adelaide
nie no ako jasne, ze nazivo nemam krasne plne 3jky ale vyzeraju troooosku lepsie (haha svetlo na foto skresluje :)ale aj tak to za nic nestoji :D kebyze s tym rodicia nemaju taky problem tak vobec nepremyslam!ja AZ v pondelok, ty kedy ides?
lola cheri
drzim palce dufam, ze nie ste moc vystresovane!

adelaide

malachi. no presne aj u mna nazivo to je lepsie ako na foto..alebo to len mys tak vidime a realita je to co je na foto ..hehe..noa co aka je u vas situacia..a kedy mas termin? nie zajztra uz ci hej?

lola cheri no co nohavicky a zubne kefky zbalene :o)?????uz ste povyhadzovali stare nepotrebne podprsenky?

adelaide

majcinka termin sa uvolni casto...co tu baby pisali..musis tam asi volat a pripominat sa...
mna to bude stat 2200...hm rozmyslam aj preco..viem ze v PK je to o 50 drahsie ale tie gulate implantaty som myslela ze stoja rovnako..tak asi nie.

malachi

majcinka
vypadavaju, ale do maja to nie je az tak daleko ja som bola na konzult. v maji a ani neviem ako v pondelok idem pod noz :)

majcinka

kleopatra4589
dakujem velmi pekne za info...no ja idem este len 17. decembra na konzultaciu :( dost neskoro a volne ma az do maja :( fuuu strasne dalekoo.......nevies prosim ci tam casto vypadavaju pacientky...ci je moznost ist vobec skor?????

malachi

adelaide
dakujem ;) no ja som o svoje prsia prisla cvicenim-a to som nebola nejaka tucna, schudla som cca 3kila a hadam vsetko z nich!kebyze mam svoje male pekne plne Acka ako som mala vobec by som to neriesila, mne to stacilo, ale toto sa uz ani prsiami nazvat neda (aj ked na foto vyzeraju este mensie a horsie ako v skutocnosti)inak mam 23

kleopatra4589

Ahoj majcinka,

Ja mam sice operaciu u Dr. Cervena este len pred sebou, ale dnes som si bola vyplatit silikony. Operacia 1000 eur, silikony 730 eur (ceny silikonov sa pohybuju tiez do tych 1000 eur maximalne), podprsenka 60 eur, , narkoza 270 eur.. cize konecna cena augmentacie ma vysla 2060 eur. Plus si este mozes zaplatit po operacii noc v nemocnici za 40 eur, co je myslim, ze fajn... lebo ja osobne by som mala obavy ist v den operacie domov... :)

Co sa galerie tyka, tak musis poslat najprv foto svojich prs, aby si dostala heslo do galerie.. ale kam, to ti neviem povedat.. ja sama som este nejako neposlala..:o/

majcinka

Ahojte...som tu nova a som rada ze som objavila toto forum...vela uzitocnych rad som tu nasla.....chcela by som si dat zvacsit prsia u doktora cervena..neviete mi prosim napisat kolko vas to cele vyslo????so vsetkym????a ako bysom sa dostala do tej vasej galeriee??...dakujemmmm

majcinka

Ahojte...som tu nova a som rada ze som objavila toto forum...vela uzitocnych rad som tu nasla.....chcela by som si dat zvacsit prsia u doktora cervena..neviete mi prosim napisat kolko vas to cele vyslo????so vsetkym????a ako bysom sa dostala do tej vasej galeriee??...dakujemmmm