Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

bianca, ďakujem velmi pekne. clang, ty sa neboj, prska sa ešte usadia a možno sa to vyrieši samo,aj tým lepením..

clang

Leus
dakujem, naozaj v to dufam aj ja. a nie ze by som bola ja niekoho zastankyna, a tak podobne. ale naozaj si myslim, ze kritizovat pracu dr. cervena po tak kratkej dobe a na takom pripade ako som ja je trosku prehnane. lebo urcite treba vychadzat aj zo zakladu (bohuzial).. verim, ze mi to vsetko este napravi a upravi ako ma byt a budem mat prsia pekne a sumerne.

a ked sa smiem spytat ty ides ku kopu na opku??

lola 19

malachi, ďakujéém. Teraz mi je ešte fajn, upratujem, perem..ale neviem ako to bude večer, myslím, že budem mať dosť stres a o zajtrajšom ráne ani nehovorím..Aj ty sa drž, však v nedelu sa ozvem. cheri, ako ti je? Máš prísť na tú 10 hodinu?

malachi

leus
nechystam sa ta ani zozrat ani obhajovat dr.minimalne z toho dovodu ze ani jedna z nas na to nema pravo kedze nema osobnu skusenost. na druhej strane ked uz sa chceme divat realnym okom Dr. vo vacsine pripadov sa snazi upliest z hovna bic(pardon za vyraz a baby neurazte sa ale minimalne v mojom pripade je to pravda,co si budeme nahovarat) a kolko krasnych prs spravil.mozno o par dni tu ja budem nadavat s "jednym prsom na pleci s druhym na chrbte" ale je to riziko pri kazdej plastickej operacii...
clang
tebe zelam aby sa to vsetko pekne ustalilo a mala si krasne prska,verim ze sa to podari!

clang

Leus

aaa este som chcela povedat, ze augmentacia a asi zvlast u pripadov ako som ja, je beh na dlheee trate. takze ja pevne verim, ze ked pridam foto po pol roku alebo tak, tak tam rozdiel naozaj uz nebude.

clang

Leus
je to diskusne forum, tvoj nazor. ja to beriem, aj ked jasne, ze lepsie sa pocuva chvala. no ak si vsimnes na tej prvej fotke, tak bradavky som nemala rovnako ani predtym, ale tym ze prsia boli male nebolo to tak vidno. a ano, mam z toho zmiesane pocity aj ja, lebo naozaj som si myslela, ze to nebude az tak, a ze ich budem mat naozaj rovnako - tak som to pochopila aj z konzultacie. ale je pravda, ze je kratka doba po operacii, a ze este nie je vsetko poriesene. 26.11. idem na kontrolu a tam sa doktor vyjadri, ako budeme dalej postupovat s bradavkami. hlavne chcel aby sa teraz vyriesila ta objemova asymetria, lebo tazko moze potom napravat bradavky ked sa prsia menia. takze tazko este sudit, ked to nie je finalny vysledok. ja som vam len chcela ukazat, ake to je teraz. ja viem, ze to nie je super, ale mozem ti povedat, ze ked si obliekam kazde rano podprsenku a vidim, ze prsia v nej su rovnake tak aj to je skvely pocit - urcite lepsi ako predtym...
ale vies to asi tazko niekto pochopi ked nema taky problem ako ja..

leus

no neda sa mi nevyjadrit k tomu, ako niekto moze vychvalit pracu Dr,Cervena konkretne u clan(clang prosim nehnevaj sa neber to osobne)Ano, su tvarovo pekne, ale keby mne nechal na hrudi tak velku viditelnu asymetriu vo vyske bradaviek,a to neni rozdiel len par mm, co vidno hlavne na poslednej foto, tak ja neviem...clang ja ti pevne drzim palce aby sa ti to vyrovnalo.Teraz ma mozno velke zastankine pana doktora tu "zozeru", ale ja sa divam na fotky realnym okom.