Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lenkea
Navštíviť solárium a opaľovať sa je možné 14 dní po operácii, je však lepšie sa s týmito aktivitami príliš neponáhľať. Jazvy musia byt kryté náplasťou, alebo ošetrené krémom s vysokým ochranným faktorom a to po dobu minimálne pol roka po zákroku.

lenkea

prosim vas baby, je nejake obmedzenie, co sa tyka solarka? kolko pred op by som nemala ist do solarka? a kedy po op mozem?
dik

zuzkas

..lola ,cheri držím palčeky aby operácia super dopadla!tebe bon bony želám rýchle hojenie!..s tou prácou doktorou je veru aj podľa mňa tak,ako malachi napísala,že treba vychádzať aj zo základu.ja som tiež nečakala u mňa zázraky,keďže mám vypuklú hrudnú kosť dopredu+pravá strana je úplne do boku,takže mi pravý implantát musí tlačiť na stranu,lebo tá kosť tam vadí.tiež som nemala najkrajšie bradavky.ja som s prácou maximálne spokojná a to sa ešte budú prská tvarovať.ale videla som už aj pekný základ pŕs a výsledok otrasný a to je už o inom!..a nie vždy sa operácia podarí podľa želania klientky a to je jedno u ktorého lekára.

zuzkas

ahoj adelaide.no,ja som pozerala galerku niekoľko krát,už mi z toho pomaly šibalo a na všetkých stránkach som hladala iba fotky pŕs:-).dokonca aj keď som išla von,tak som sa v poslednej dobe každej babe do výstrihu pozerala :-)si mohli o mne myslieť...