Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Lia
neni zac. je to tak :)) a dakujem aj ja, aj tebe zuzkas.

Leus
a je to v podstate aj tak ako napisala zuzkas, musia sa mi velkostne usadit aby sa dali riesit bradavky, pretoze tie prsia sa stale menia. a zuzkas napisala, ze to berie a pise z pohladu laika, tak sa prosim nechytajme za slovicka. ani jedna z nas tu nie je operater..

maria1113

Ahoj zuzi, prosím ťa keď pošlem fotku do galérie ako dlho trvá kým mi príde ten prístupový kód. Ešte som neposlala fotku,ale pošlem.

zuzkas

maličkosť som myslela na začiatku po operácii,lebo najprv sa riešia v takýcto prípadoch prsia a až potom bradavky.nepochopila si ma,ale nevadí.

leus

a este nieco, je jedna baba v nasom meste co ma silikony(neviem kto ju operoval) a ked ma obtiahnute tricko v posilke, tak to krici na metre ako ma jednu bradavku vyssie a druhu nizsie, vyzera to otrasne a preto si nemyslim, ze rozdiel v bradavkach je malickost...

leus

no ja by som velmi chcela pocut nazor ineho doktora na to a som presvedcena, zeby s takymto vysledkom napr.z chirmedu aj napriek jej zakladu neodisla, videla som vela foto ich prace aj so zlym zakladom a ani jedna nemala takuto asymetriu v bradavkach...ja nemam nic proti tomu, ze nanho mate dobry nazor a chvalite ho, len nech tu nepisu, ze on je NAJ dr.na slovesku, lebo neni

Lia86

Jej, Clang:)

Dakujem, vzdy moc dobre padne, ked ti niekto pochvali prska:)

Mne sa nahodou tvoje nove prska moc pacia, uz teraz maju krasny tvar, a na to, ze si len tak kratko po opke su krasne rovnake. podla mojho nazoru musis byt moooc spokojna, ked porovnas ake si mala prska pred opkou a ake ich mas teraz, a tie bradavky sa podla mna tiez daju do poriadku, tri mesiace sa prska menia a formuju, koza povoluje a usadzaju sa, ked si ich budes prelepovat a napravat, ako dr odporucil, v lete si ani nespomenies, ze si mala nejaku asymetriu:)

zuzkas

ingridka,leus
mne je síce jedno,či sa vám napr.moje páčia alebo nie/hlavná je spokojnosť pacietky/,ale každú z nás/z vás/ poteší,keď sa jej prsia pochvália.podľa mňa keď sa vychádza zo základu clang,tak tam je výsledok dobrý pretože ke´d neboli prská rovnako veľké a bol tam až taký veľký rozdiel,tá koža sa natiahla a aje jasné že tie bradavky nemôžu byť rovnako vysoko,ale ono sa to spraví je pár týždňov po a už teraz je vidieť ohromný výsledok čo sa týka tvaru a sú rovnako veľké.čo je na začiatok dôležité,bradavky to je už maličkosť!teda to je môj názor ako laika

clang

Ingridka, leus

prosim vas dievcata :))), ja som urcite nechcela aby moje fotky boli zdrojom nejakych rozbrojov - a to, ze som bola operovana u dr. Cervena nema s tymto forom nic spolocne. vybrala som si ho este predtym, ako som toto forum objavila. a len ma v nom utvrdilo.

a Ingridka, mne sa napriklad pacia velmi prska Lia86 a nebola operovana u dr cervena..