Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

cheri

a ty ides uz teraz v sobotu???ja vam zavidim,ked citam,ze to mate este len pred sebou,lebo mne sa ten pocit nedockavosti a odpocitavania dni pacil:-)

Cheri39

zuzkas, bianca, veľká vdaka za podporu...

lola19, teraz som tam volala, že aj ja mám prísť na 7,45, že oni si dávajú dve ženy na ráno a dve okolo 10,00, takže idem skôr, aj tak asi nebudem vedieť spať...
dnes som bola u mojej gynek., bola z tej mojej opky dosť nervoz., super vychádzame, tak si červeňa preverovala, a hovorila, že sa ukľudnila, lebo sa dozvedela, že robí fakt super, a to sa informovala u jeho konkurencie...

malachi

clang
v podprsenke budu prska krasne a kym pride k tomu aby si mohla chodit bez nej uz urcite aj bradavky budu spravene :)
mimochodom mna nik nejako nenutil ospevovat Cervena a vacsinou ked nejakej babe pochvalim prsia(tu na fore,bezne na ulici to nerobim ;) tak si vobec nevsimam v prvy moment kto ju operoval
lola cheri
URCITE to dobre dopadne ;)

barbora10

clan

zlatko prska mas tvarovo krasne,je pravda,ze bradavky su kazda v inej vyske,ale ked si pozries galeriu,tak sama vidis ako vyzerali mnohe prsia kratko po operacii a potom po pol roku.a sam doktor ti povedal,ze budete to s tymi bradavkami riesit,takze urcite ti to nenecha tak.ved doktorovi tiez velmi zalezi,aby bola pacientka co najviac spokojna.a nejdem si nikoho zastavat,ale ak niekto presne vie,ze z chirmedu,alebo od ineho doktora by si to mala inak(lepsie),tak je potom jasnovidec.to nemoze nik vediet,ako by ti prsia spravil iny doktor.

a nemyslim si,ze tu niekto povinne chvali pracu cervena.sme na diskusnom fore,kde sa nikto nepozna,takze ak sa niekomu nieco nepaci,alebo naopak paci,tak to napise tak ak to je a nebude tu niekoho zavadzat.a mame vela moznosti u koho sa dat operovat,takze nikto nikoho nenuti ist k cervenovi.dievcata si ho vyberaju same.

valentina1

..baby rozhodnite sa podľa toho,čo sami zažijete a uvidíte t.j.na osobnej konzultácii s tým ktorým p.Dr.a hneď budete vedieť,či je ten do ktorého rúk sa chcete zveriť:-)

pekný deň:-)

clang

Bianca
nooo dakujem. presne ako pises... :))
jasne, ze to nepadne dobre, hlavne ked sa v tom este clovek utvrdzuje a vsetko sa meni.hlavne si myslim, ze by sme sa tu mali podporovat a nie tu osocovat lekarov. ale leus ma tym jej postojom dostala.. a myslim si, ze aj keby som isla na operaciu do KE tiez to hned dokonale nie je. jednoducho treba cas a nie sudit lekarov.

bianca003

clang
aké búrlivé debaty sa strhli okolo teba :o ja ti želám s celého srdca nech sa ti to usadí ,,,ale pravda je že ty si mala uplne každý iný a teraz sú na pohlad rovnaké,ale myslím si ,že ti to dobre nepadlo počut tieto ohlasy a kritiku na pána doktora ,no a presne si to sama napísala že je to beh na dlhú trať a ty si už spravila jeden velký krok a časom ja neviem možno sa bude dať niečo spraviť aj s tou bradavkou .želám ti vela sily na všetko :))