Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

barborka10, ideme aj s lolou už zajtra,

keby si poznala tú moju gynekologičku, tak by si vedela, tak ako ja, že nikdy nepovie nič z donútenia, je veľmi precízna a dôkladná, zaujíma sa o každú pacientku na 100%, keď som k nej prišla urobila mi všetky vyšetrenia, ktoré sa v SR dajú urobiť a dala ma do poriadku, a červeňa si preverovala z vlastnej iniciatívy, lebo mala nejaké 2 pac.,ktoré boli na opke v BAA a mali problémy, takže, ona to skôr urobila, aby ma mohla vyrovať, ale nakoniec povedala, že aj keď nie je nadšená z tej mojej opky, na základe toho, čo sa o ňom dozvedela, musí uznať, že som si dobre vybrala.

zuzkas

lola neviem ja už že koľko,už som vyhodla prázdnu flaštičku,ale tak ako je písané v dávkovaní.maria livka hneď ako bude môcť,tak ti pošle prístup.mne to trvalo 1 deň myslím...

clang

Barborka10, malachi, cocacola
dakujem :))) aj ostatnym, ked som na niekoho zabudla. uz som si na ne zvykla, a uz sa dostavam do stadia, ze aj mne sa zacali pacit, v podprsenke vyzeraju dobre aj teraz, tak to je hlavne :)). a o dalsom priebehu vas budem urcite informovat :P

malachi,barborka10
som sa pobavila :)))

zuzkas

leus posledný koment k tebe.nevyrývaj,ak nerozumieš tak si to daj vysvetliť chirurgovi,že pokial je takýto veľkostný rozdiel tak čo sa najprv rieši,či bradavky,ale veľkosť pŕs!pokial je základ ako tak rovnaký,tak jasne že sa robia prsia ako celok.

cocacola3

ale ako kukam foto Clang tak pred opkou mala tiež nesumerne bradavky .
inak teraz su krasne tvarovane:-) tie prsia a ta bradavka neviem, uvidime časom :-)kedže sa ti stale prska tvaruju