Lola,cheri,malachi,clang,adelaide,lenkea,zuzkas, /dufam ze som nezabudla na niekoho/ diky baby ste mile, liecim sa :))
Da sa to vydrzat, proste ako vo zveraku, ruky mam celkom funkcne,takze pohoda, nie som odkazana na nikoho co som rada! Len jasne ze nedviham nejake tazsie veci a tak.
V noci som dala flector proti bolesti, akosi to na mna viac prislo v noci, som zvedava na tuto. Ked ma boli chrbat musim vstat a prejdem sa a ono to prejde, tak polihavam,pospavam a prechadzam sa po dome,aj na zahrade som bola chvilu. Uz nech som funkcna, toto nic nerobenie ma zabija :D
Inac prsa su navrete este, uz sa tesim ked zacnu odpuchat a maknut, citim sa ako rambo.som zvedava aj na konecnu velkost, uvidiime!
Inak ten optimizmus co ste pisali, asi som cakala vacsie bolesti a tak celkovo trampoty okolo toho a bola som aj rada ze uz mam po :)
Lola, cheri ---drzte sa zajtra, ale to ubehlo co! Nebojte sa,budete spolu na izbe, bude vam fajn, vsetko dobre dopadne nebojte :)
adelaide a lenkea vy mate baby kedy operaciu a ake si davate??
clang urcite ti to doktor poriesi nic sa neboj,nenecha ti to tak to je hlavne!!ved to ze od zakladu zalezi vysledok, doktor zasa nie je boh ze vsetko dokaze a hned, ale podla mna to nebude problem napravit aj ak sa ti same dobre neusadia, inak tvar super,ako baby pisali,zatial sa tes z toho:)