Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Dievcata, nevite mi povedat priblizne za aky cas od poslania mojej foto do galerie dstanem heslo?? Bude to este dnes?? Dakujem :)

kleopatra4589

majcinka

Ja som bola na konzultacie c oktobri a hned mesiac na to mi urcil termin operacie, co som bola maximalne udivena, ale hlavne spokojna pritom, co citamna fore, ze ako dlho treba unho cakat :) Mozno keby si sla do Popradu- tam Dr.Cerven operuje tiez- padol by ti termin skor, pretoze tam ma stale urcenych len zopar terminov na operaciu.. len neviem, ci sa to bude dat takto.. vyskusaj :)Ja idem na opku uz o tyzden.. takze happy :)

bon bony

lenkea, to nevadi ze nemas, ani ja som nemala ale tam sa zoznamis :)
to ti ubehne,mne to od konzult. strasne uficalo!

cheri, potom napiste co a ako, ked sa vam bude dat:)

Cheri39

dakujem barborka aj bon bony, aj za lolu! ste zlaté...
barborka, moja gyn. nechodí na toto forum, tak vlastne nie je "povinná" chváliť červeňa, ona mi len povedala, čo zistila :-)

lenkea

bon bony,
op budem mat 11.12. v PK u dr. Cervena, tak to vyzera, ze zatial nemam na fore partacku na op v rovnakom temine...
budem mat 300 okruhle pod sval vysoky profil..
este mesiac, ale uz sa neviem dockat..

bon bony

Lola,cheri,malachi,clang,adelaide,lenkea,zuzkas, /dufam ze som nezabudla na niekoho/ diky baby ste mile, liecim sa :))
Da sa to vydrzat, proste ako vo zveraku, ruky mam celkom funkcne,takze pohoda, nie som odkazana na nikoho co som rada! Len jasne ze nedviham nejake tazsie veci a tak.
V noci som dala flector proti bolesti, akosi to na mna viac prislo v noci, som zvedava na tuto. Ked ma boli chrbat musim vstat a prejdem sa a ono to prejde, tak polihavam,pospavam a prechadzam sa po dome,aj na zahrade som bola chvilu. Uz nech som funkcna, toto nic nerobenie ma zabija :D
Inac prsa su navrete este, uz sa tesim ked zacnu odpuchat a maknut, citim sa ako rambo.som zvedava aj na konecnu velkost, uvidiime!
Inak ten optimizmus co ste pisali, asi som cakala vacsie bolesti a tak celkovo trampoty okolo toho a bola som aj rada ze uz mam po :)

Lola, cheri ---drzte sa zajtra, ale to ubehlo co! Nebojte sa,budete spolu na izbe, bude vam fajn, vsetko dobre dopadne nebojte :)

adelaide a lenkea vy mate baby kedy operaciu a ake si davate??

clang urcite ti to doktor poriesi nic sa neboj,nenecha ti to tak to je hlavne!!ved to ze od zakladu zalezi vysledok, doktor zasa nie je boh ze vsetko dokaze a hned, ale podla mna to nebude problem napravit aj ak sa ti same dobre neusadia, inak tvar super,ako baby pisali,zatial sa tes z toho:)

barbora10

cheri

to som myslela zo srandy,ze ci to nepovedala z povinnosti,lebo to tu bolo pisane,ze cervenova praca sa povinne chvali:-)takze vy uz zajtra?tak drzim paste!!!