Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

leus - veď clang je len 3 týždne po OP, preboha, ako môžeš súdiť niekoho robotu tak krátko po OP.. ale oki, beriem, je to tvoj názor.. nemyslím si, že sa tu chvália len prská Dr. Červeňa, sú tu aj iné kočky, ktoré boli u iných Dr. a taktiež majú pekné.. clang má krásne tvarovo spravené prská, v každom má iný implantát, iné ml, tým pádom si mýslím, že aj opuch je na každom prsku iný, to sa všetko ešte usádza, a ja ti taaaak držím palčeky aby sa to vyrovnalo a verím tomu, že to tak bude! ;)
leus ja som bola tiež u Dr. Červeňa a z toho čo som mala ja, si myslím, že mi urobil tie najkrajšie prsia aké sa dali z mojich spraviť.. veľmi som bola zúfalá z toho nešťastného tvaru a teraz sú krásne plné, i keď ten tvar sa nedá celkovo zmeniť, ale predsa sa trošku zmenil, už nie je až taký "špicatý" keď to mám tak povedať.. dokonca sú v skutočnosti iné ako na foto, aspoň tak sa mi zdá.. ty zasa chváliš Chirmed a nikto ti to neberie a všetky ťa tu akurát budeme podporovať, keď pôjdeš na OP ;)

lola 19

cheri, ja myslím, že na 7.45 sme tam len my dve. Tak by sme sa mali stretnúť a spoznať. A asi nás dajú aj spolu na izbu. Mohli by! :) bianca, ešte raz ďakujeméé

bianca003

lola 19 Cheri39
baby ešte nedávno ste tu boli nové a zajtra idete na to :))ja budem myslieť zajtra na vás ešte raz držte sa a hlavne vyspite sa :) ja sa už neviem dočkat ked sem zavítate po ,, na vaše dojmi .

Cheri39

lola - tak poupratované, poprané, vysušené, nakúpené, pobalené, nechty fuč - môžem ráno nastúpiť! tiež som zatiaľ v pohode, uvidím ako bude ráno, ale keď nám dajú tie oblbováky, prežijeme! spoznáš ma podľa bledej vystresovanej tváre a očí plných strachu! ale také tam asi budeme všetky :-), ale veď nejako sa nájdeme ...

lola 19

cheri, no super, tak už ráno sa tam stretneme!! Teraz ani nie som nervozna, ani by to nemuselo prísť. Babulky ďakujeme, zajtra budeme potrebovať aj s cheri vašu podporu.

ivka1980

baby, ja som teraz nervozna, lebo mne tiez doktor povedal,ze mam lavy trochu do strany. takze sa moze stat, ze po zvacseni bude este viac.
ja tiez pozeram stale galeriu a predstavujem si seba. do vystrihov som pozerala kazdej asi od svojich 18tich so zavistou (teraz mam 30). teraz uz vsetkym asi leziem na nervy, lebo stale hovorim len o operacii. neexistuje ziadna tema, kde by mi nenapadla vec operacie a silikonov. to by bol koniec sveta, keby mi to z nejakeho dovodu nevyslo. a to este namam vysledky krvi a sono. idem 16.11.

barbora10

dievcata ja som bola na konzultacii v novembri a termin som dostala na marec.tiez si ma poznacili,ze mozem aj skor,ze ked sa nieco uvolni,tak mi budu volat a kym som prisla domov z BB,tak som si nasla na mobile zmeskane cislo.este hned v ten den mi volali,ale kedze som mala doma telefon,tak smola,mohla som ist aj tyzden po konzultacii.ale aj tak sa uvolnilo miesto a zoperovali ma uz v januari.to ze ma cerven taku cakaciu dobu o niecom svedci,takze ja myslim,ze sa cakat oplati.