Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

clang ja už len dúfam, že už viac odpúchať nebudú.. mne sa zdajú také akurát, nebála by som sa ísť do väčších, ale som spokojná s tým čo mám :) aj mamine som ich dnes ukázala a ona, že aké su veľkééé, ale mne sa nezdajú :) .. a v ktorom tescu si bola? ináč to je ako naschváľ, že teraz keď prská máme tak nie sú podprdy a keď sme ich nemali, tak naopak boli :D a jasné, pôjdem s tebou, môžme ísť pokukať, už teraz sa tešíím ;)

adelaide a medzi akými ml sa rozhoduješ? verím, že sa rozhodneš správne a držím palčeky ;)

adelaide

chcela som este - zajtra mam dodatocnu konzultaciu ohladom ML..cize zajtra poviem ze kolko...sa tesim..lebo sama si to chcem uz utriast..ze kolko by bolo najvhodnejsie

adelaide

ahooojte..
bon bony ja este neviem kolko si idem dat ale je to 29.1...aaaz..dalekooooo
dufam ze tu aspon trosku zostana stara zostava
zuzkas - a aj bon bony..baby napadlo ma..tie prsia si mate nejak masirovat alebo nieco, aby sa dobre usadili..a odpuchli? ..hm? co treba robit..
povedal niektorej doktor ci aj behat sa da?
a INAK - ta diskusia okolo clang..no ..ehm.. leus a podobne rypajuce typy asi sa vzdy najdu..ale tak hold. vsetko uz bolo povedane aj ta hovadska ironia sa mi pacila..aj ja idem vlastne uplne z povinnosti k cervenkovi vlastne z loajalnosti voci vsetkym lebo mam v hlave uplne nasrane a neviem si urobit nazor sama..
clang..ty sa drz...tak ako baby povedali su krasne a bradavky sa spravia..musia!
a holky lola cheri uz za paaar hodin...jaaaj baby paraaaada tesim sa s vami...
dobru noc vsetkym.paa

adelaide

ahooojte..
bon bony ja este neviem kolko si idem dat ale je to 29.1...aaaz..dalekooooo
dufam ze tu aspon trosku zostana stara zostava
zuzkas - a aj bon bony..baby napadlo ma..tie prsia si mate nejak masirovat alebo nieco, aby sa dobre usadili..a odpuchli? ..hm? co treba robit..
povedal niektorej doktor ci aj behat sa da?
a INAK - ta diskusia okolo clang..no ..ehm.. leus a podobne rypajuce typy asi sa vzdy najdu..ale tak hold. vsetko uz bolo povedane aj ta hovadska ironia sa mi pacila..aj ja idem vlastne uplne z povinnosti k cervenkovi vlastne z loajalnosti voci vsetkym lebo mam v hlave uplne nasrane a neviem si urobit nazor sama..
clang..ty sa drz...tak ako baby povedali su krasne a bradavky sa spravia..musia!
a holky lola cheri uz za paaar hodin...jaaaj baby paraaaada tesim sa s vami...
dobru noc vsetkym.paa

clang

laloa
jeej zlata si, dakujem :))). inak dnes som bola v tom tescu a musim ti povedat, ze len tie latkove ani nespevnene som tam nevidela. a skusala som si taku jednu spevnenu len 70B a 70C a mala som to take natrepane ze amen tma...mohli by sme ist do intimissimi spolu,hm?? pojdeme teraz na nakup takych vystuzenych :)). a laloa musim povedat, ze tvoje v skutocnosti vyzeraju ovela vacsie ako na fotke :))

laloa556

a ešte sa vám spýtam.. kedy ste sa začali holiť pod pazuchami už normálne aj cez jazvu? a čo deodorant? smie sa používať..?

laloa556

bon bony gratulujem k prskám!!!! a som rada, že to tak dobre zvládaš, už to bude čím ďalej tým lepšie.. ;) ani sa nenazdáš a budeš môcť aj ruky používať ;)

kočky, ktoré idete zajtra, budem na vás myslieť, držte sa!!

inak babulky, koľko od OP ste nosili už tašky.. ja som už párkrát niesla takú malú batožinku, čo mohla mať max. 5 kg asi.. tak dúfam, že nevadí...? som 3 týždne od OP.. ťažké nákupy nenosím, len toto som fakt musela..