Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
hodnotili konkurenciu :D
no ved ja ked to tu tak citam(a na omlazeni a pod) tak sa mi zda, ze silikonove prsia ma uz kazda druha :D

maria1113

zuzka, malachi keď som tam tak sedela a stále prichádzali nové a nové baby, tak mi to prišlo smiešne, že hneď ako prišla nová , tak každá si ju tak premerala od hlavy po päty, že to si tak asi ide dať vylepšieť. Zuzka letí to poriadne. Sestrička vtedy povedala, že dneska sme mali iba jeden nos a inak samé prsia.

leus

adelaide
spamätaj sa, sme na diskusnom fore a moj nazor na vec nebolo ziadne vyryvanie ak si myslis, ze forum je len o chvaleni a milote, tak si na velkom omyle!

malachi

zuzka
no to teda dakujem za take "obcerstvenie" :D uz som ti aj odpisala :)
maria
z toho si nic nerob ja som tam tiez sedela ako puk az potom sla platit,nastastie sestricka vysla skor.inak som sa citila ako z ineho sveta na tych cervenych sedackach a oproti ludia na laviciach :D

zuzkas

ahoj maria.no veď aj ja som som tam čakala bez registrácie a bez platenia a potom sa to pretiahlo.áno,tá zuzka je milá-taká pohoďáčka!ja už len čakám,kedy ti zavolajú,že sa uvolnilo:-(

maria1113

Ahoj zuzkas, spomenula som si, keď sme boli na konzultačke a vôbec som nevedela ako to tam chodí a až po hodine čakania som dala sestričke kartičku poistenca a ona, že si som už zaregistrovaná a ja že nie a potom som hladala že bufet. Tá sestrička zuzana je taká správna, je s ňou sranda.

malachi

cheri lola
tak uz na klinike, myslim na vas nech sa vsetko podari!
zuzka
no dufam to coskoro prejde ty si sa tak rychlo zotavovala ;)
inak baby, ked platim cash tak tiez platim v bufete, ci kde?lebo tam sa mi zda len kartou, ale nie som si ista tak aby som rano nezmatkovala

zuzkas

adelaide zlatá si :-)som sa zasmiala na tom čo si písala:-)
cheri,lola za chvílu je to za vami,držím palce aj keď už nečítate!
bon bony ako sa cítiš?aká bola noc?
mňa od včera nejak boli pravá strana prska :-(