Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

kleopatra maria
neviem ake su pravidla mne livka poslala rovno aj link tak mi dajte vas mail a preposlem vam ho,neviem ci tu chcu baby ten link zobrazovat aj ked je tam to heslo
inak na tu opku kedy mas prist si zavolaj normalne na ambulanciu,sestricka ti povie

kleopatra4589

Aj neviete niekto, ako to chodi u Dr.Cervena s emailami?? Lebo ja mam ist o tyzden na opku a v tolkom zhone a nadseni som sa ho zabudla opytat, na kolku mam prist :) Poslala som mu email este predvcerom a nejako neodpisuje. Ci mam len pockat na odozvu, alebo je potrebne radsej zavolat?? Nerada by som ho otravovala..

kleopatra4589

maria

Ja som to poslala este vcera, a dnes rano o 9.23 mi dosiel email s hesielkom.. len neviem, kde to mam vlastne ist do tej galerie :o/

kleopatra4589

maria

Ja som to poslala este vcera, a dnes rano o 9.23 mi dosiel email s hesielkom.. len neviem, kde to mam vlastne ist do tej galerie :o/

maria1113

malachi, ja som tiež čítala na omlazení snáď všetko čo sa týka pŕs a pozerala som aj foto. Niektoré dokonca boli po krátkom čase aj dva-tri krát na zväčšení, čo sa im to zdalo malé.