Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

kleopatra

dakujem:-)ja mam 350ml,vysoky profil gulate a operoval ma červen.

a radsej si zavolaj,ako cakat na mail.mne tiez vtedy povedal,ze keby nieco,mam radsej volat,ako pisat mail.

a dreny sluzia na odvadzanie nahromadenej krvy po operacii.ale ty mozno dreny mat nebudes,lebo cerven ich nie vzdy pri augmentacii dava.ved sa na to opytaj,ale aj keby ich mas mat,tak to nic nie je.je to sekundova zalezitost,kym ich vyberu.je to skor take neprijemne,ale nic co sa neda vydrzat.

malachi

kleopatra
barborka ma vsetky info nad prvou foto po operacii ale myslim ze to bolo 350,vysoky profil a Cerven.
dreny su hadicky ktora maspo operacii zavedene aby ti nimi odtekala krv a tvoriaca sa tekutina,zda sa mi ale ze cerven to nedava
maria
neni zac ;)

kleopatra4589

clang

Ahoj, clang. Pozrela som si tvoje foto v galerke, a som naozaj prekvapena, pretoze som necakala po tej diskusii co tu prebehla, ze ich budes mat tak krasne :)Prsia mas fakt pekneho tvaru. Bez urazky, ale pri tom ako vyzerali tvoje prsia pred opkou, mozes byt fakt nadmieru spokojna. A ta bradavka chce podla mna len cas a trpezlivost. Tak drzim prsteky :)

kleopatra4589

barbora 10

Barborka, prave som si pozerala galeriu a musim uznat, ze mas fakt NADHERNE prsicka! A este pri tvojej postave to naozaj super vynikne.

Ak sa ta smiem opytat, aku velkost si dala?? a kto ta operoval??

kleopatra4589

Malachi

Prave som nasla v maili aj ten link od livky.. boze, ja z tolkeho nadsenia uz ani nevnimam poriadne :) Cim dalej si tu galerku pozeram, tym viac som inspirovana!! :)