Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby tie co sa bojite drenov, tak sa nemate coho. ja som mala dreny dva dni a nebolo to nic take strasne, iba jedna strana ma trochu zastipala, ale potom ta ulava, stoji to zato :-)

bellinka

Malachi ,

ahooj prosim ta mozes aj mne preposlat ten link na galerku , ja uz som tam asi rok , tak tam chcem nakuknut (heslo mam) a ked tak poslat aj nove foto po 1 roku :)) a pozriet nove prsatice moj mail je

bella888@centrum.sk dakujeeem

kleopatra4589

barbora

no, asi mas pravdu.. on aj cosi take spominal, ze na mne tie tristovky budu vyzerat tak, akoby si dala vysoka zenska styristo :) Ale aj tak si ma povbudila.. lebo som mala dost obavy, ze ako to vsetko dopadne... teraz uz len dufam, ze dobre :)

barbora10

kleopatra

ja meriam 167cm a sú akurát k mojej postave,ale ak tebe doktor navrhol 300,tak určite preto,aby boli čo najlepšie k tvojej postave.vieš,na tebe môže 300 vyzerať tak,ako na mne 350.

kleopatra4589

malachi, barborka, dakujem :)

malachi, ty kedy mas termin operacie? tie onfo bod barborkinou fotou som si nakoniec vsimla, ked som napisala :) strasne som nejako mimo, tak tyzden pred opkou :) to mam asi z toho, ze privela o tych veciach citam.. a potom uz ani neviem, kde som co videla.. :)

barborka a mozem sa ta opytat este na tvoju vysku?? Lebo ja taktiez idem k Cervenovi, gulate, ale vlekost 300 ml, uvazujem, ci mi netreba vacsie.. Postavu mam podobnu tebe, len som dost drobulinka, tak uvazujem, ze ci pri mojej vyske- sotva 160 cm- vycsie uz neboli neprimerane postave.

zuzkas

malachi ja som dreny nemala a cítila som ako mi pod kožou vrzga niečo,až skoro pri páse.trvalo to asi 4 dni a potom sa to stratilo.

malachi

barborka
tvoje prsia vsetci obdivuju(ved je jasne preco) tak si to uz pamatam :D
no ja dufam dreny mat nebudem ja si na to pamatam ako na najvacsiu bolest celeho procesu po operacii kolena, je pravda ze to trva asi sekundu ale aj tak