Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

aquamarine ja 180cm..a idem na 400
viac by som ani nechcela..som sa bala tusim aj 350 v auguste este..ale teraz po vsetkych info a vzhliadnutych foto sa nebojim tych 400..mam 80 pod prsiami..a 69 kg..ziadne tintitko..cize musia mi sadnut!!

adelaide

ahojtee
tak ja uz mam odklepnute 400 vysoky profil, gulate...(pevne dufam vo vysledok barborka ako ty..sluboval ze budu pri sebe..a s tou 400 to dosiahne lahsie ako s 375...a ze budu rovnake..minimalny rozdiel) sa tesiiim..tak som si to aj zelala..predtym boli 300, stredny profil..ale to je fakt ze malo pre mna...tak a vysledok by malo byt 98 cez prsia...a dokonca tvrdil ze niekedy je vysledok vacsi ako sa ocakavalo a naopak aj mensi..a ze to budu pekne prsia ale nie vulgarne..bandaz 80C..a vysledok medzi C a D..
a neuverite tomuto: po konzultacke mma dr. zobral na izbu ze podte sa pozriet tu som jednej daval 400,a druhej 350..a ze opytajte sa...a jasne ze naizbe lola a cheri :o)))
baby su uplne vyborne, nesu to statocne, velmi sa nestazovali, len ze citia na hrudniku tlak. tak sme pokecali, vykukala som im tie naplnene podprsenky a najradsej si tam lahla tiez a mala to uz za sebou. Ale tak Vas pozdravuju a ze zatial sa to daaa vydrzat a ze narkoza bola v pohode..
Takze to su cerstve info
a kleoptra, maria a aquamrine...no vseetky mate velmi pekny zaklad..cumim ako puk..normalne by som si hadam ani silikony nedavala..ale tak vsak vy viete.
takze vsetky zdravim..dnes som vytesena..
malachi uz len 2 dni..super ze?
maria a ty si volaj..lebo stale sa podla mna uvolnuje..ozaj ides do PK?
bola tam baba co mala konzultaciu v stredu a dnes uz isla na to..ze jedna vypadla a ochorela..
a zuzkas: este boli? no asi sa to vselijako tvari to hojenie ze..ale bude dobre neboj..a inak celkovo..lepsi sa to? vsetko..pohyblivost...atd..zvladas uz?
bon bony ty ako

aquamarine

Holky co mate okolo 175-180cm ake velkosti ste si dali?
Doktorka mi navrhla 500 a 550 tak este rozmyslam aj ked tych 50ml asi vela nespravi..

malachi

kleopatra
no ja mam biedny zaklad, zazraky necakam
bellinka
poslala som ti mail
clang
neboj nic maju krasny tvar a urcite do casu kym budes chodit bez podprsenky ti aj bradavky spravia.no trochu stres a strach,ale velmi sa tesim tak hadam bude vsetko ok
veru lola cheri si uz uzivaju infuzku proti bolesti
martinka
no ja neviem mne zviera zaludok uz len pri predstave ako sa tie dreny vyberaju osobnu skusenost nemam dobru,akoze ulava je potom super ale ten sekundova bolest to bol brutal

clang

Kleopatra, adelaide, laloa,...
dakujem baby este raz za podporu, aj ostatnym. dobre to padne :))

Laloa
noo a vcera som si skusala dve podprdy, ktore su mi dobre z toho co som mala. zbytok asi 13 mozem hodit do kosa. ale nevadi, tesim sa :DDD.jasne pojdeme spolu, je to lepsie tak :)). potom musim poslat foto aj v podprde co mam, aby leus videla ake su v podprde uuuuzasneeeee :)))

Malachi
a ty sa ako citis? stresy su :))?

Lola a cheri uz maju urcite po. baby drzte sa :))

barbora10

kleopatra

ty mas krasne prsia uz teraz,sice malinke,ale uplne krasny zaklad.podla mna pri tvojej vyske budu s 300ml vyzerat krasne.a myslim,ze budu na tvojej postave velke akurat.jednoznačne sa tešim na foto po operacii,lebo podla mna ich budes mat ukazkove.

barbora10

martnka aj ty si tu uz dlhsie nebola:-(

ako sa mas???ten cas tak bezi,ze za chvilku budes mat aj po reopke.skoda,toho nezbedneho prsnika,lebo ty mas tiez prsia ukazkove!dufam,ze nam das potom vediet ako si dopadla.kedy to vlastne mas???

barbora10

ahoj bellinka

ozaj si tu dlho nebola.no,veru by si mohla pridat nove foto po roku,lebo tvoje prska sa mne velmi pacili.

kleopatra

tak to aj je.na kazdom aj ta ista velkost vyzera uplne inak,takze treba si nechat poradit doktorom.a nie vzdy viac vyzera aj lepsie.a zase naopak.a na niekom prave mensie prsia krajsie ukazu.takze urcite to nie je len o velkosti.podla mna viac zalezi na tom,ake maju prsia vysledny tvar po zvacseni.a videla som vela foto,kde maju dievcata 300ml a prsia maju fakt nadherne a velke.

Delicious Kitty

Ahojte kočky, aj ja uvažujem o zväčšení, chcela by som nejaké infošky od vás :) Napr. cena u doktora Červeňa, to je asi hlavná vec, potom ako ste si vyberali veľkosť implntátov? Má tam niečo také na porovnanie že "ako to bude na mne vyzerať" alebo vám len hodil tie implantáty do rúk že aha? :D No a potom hlavne pre tie, čo už sú po opke, aká hrozná je tá bolesť? Ako dlho treba spávať na chrbte? To bude moja smrť, neviem tak spať :D Ako ste spokojné s výsledkami? Ozaj ešte jedna otázka, no neni som taká skúsená tak sa opýtam- bradavky mi budú po operácii stáť už do konca života? :D či? :D A ešte, že aká je čakacia doba na opku? Prosím píšte mi do mailu :)
xcarmelitax@azet.sk
Ďakujem vopred za odpovede a tým čo ešte neboli na opke držím palce :)