Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

kukukuk :-) ahojte babule vidim ze uz sa vam to niektorym bliziiiii :-)))))
drzim palce pevne silno ;-)

chcem sa spytat ci ste tu niektore ktore mate po op cca cez dva mesiace ci tri plus minus :-)? VDAKA chcela by som sa cosi spytat

maria1113

adelaide, ja nejdem do PK, ale do BB. A čo sa týka tvojho základu, tak ho máš super, ja už nemám také pevné po dvoch deťoch

aquamarine

baby uz kukam vase prska o 106!!!
Barbora10 uplne nadhernee:)))
vela som ich tam nasla krasnych ale moj ideal je to co ma LauraS

martinka54

barbora10
nebola, ale citavam stale.tu reopku mam v januari, ale teraz sa mi risuje robota, tak neviem co robit. bud zavolam doktorovi ci teraz niekedy to nespravime alebo ci na ten januar to ponechavam, fakt neviem. urcite sa ozvem, ked budem mat termin a hlavne ako dopadnem, strasne sa tesim :-)
moja ty mas tie prska stale krajsie a krajsie

malachi
ono to asi zalezi na doktorovi ten vyber, lebo ja som tiez pred opkou citala na omlazeni ako baby umierali od bolesti a cakala som to najhorsie a poviem ti, ze nic lepsie sa mi stat ani nemohlo, lebo tak sa mi ulavilo od bolesti a hlavne ma to rezalo v prsnikoch,bolo to dost neprijemne a aj tazsie som chodila. ked mi ich doktor vybral, tak som normalne chytila druhy dych :-)

aquamarine

adelaide
Diky moc ale to sa ti len zda,neviem ci som taka sebakriticka ale mne sa vobec nepacia a su male:(tuzim po vacsich uz velmi dlho
tak mam podla tabuliek becko ale ked chcem push up efekt tak si kupujem vypchate Acka:(
Ja by som mala mat po opke cez prsia 100 tak uvidime tiez doktorka povedala ze to moze byt aj menej...
nie nie deti este nemam a ty?
kedy mas budes mat opku?

adelaide

aqamarine..pod 80 a cez 89..
a tvoje prsia by som urcite nenazyvala hroza..ale skor pefektny zaklad na super vysledok..a teraz mas nejake Bcko nie? je prvada ze v tych plavkych sa ti stracsaju...ale na holo vyzeraju dost velke..hm??? ty uz mas aj deti?

aquamarine

adelaide
no to mame podobne postavy...
ja som sa dnes merala a mam pod prsiami 78
a kolko mas cez prsia?
po opke budes mat cca kolko?