Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

kleopatra, idem za mesiac 11.12 do PK k dr.Cervenovi, dala by som si aj 350, ale dr. mi hovoril, ze sa mi to tam nezmesti. mam 164cm, 48kg
uz velkost toho impl.neriesim, dufam, ze mi budu stacit.

aquamarine

kleopatra4589

Skus si dat ze zoradit podla poctu navstev alebo podla abecedy...urcite ju najdes
Inak ty ides mat kolko ml?Aka si vysoka?

kleopatra4589

To tu vazne nie je nikto, kto ide o tyzden na opku do PP k Dr. Cervenovi?? To tam budem uuuuuuplne sama?? :)Inac, strasne sa hrozim tej podprsenky :(

kleopatra4589

lenkea

Hm.. pravdupovediac neviem, kolko presne mam pod prsiami.. doktor mi to na konzultacii meral, ale zabudla som.. poprsenky nosim momentalne 70A.. cize take nieco :) a ty kedy ides na opku?? A ku komu?? A aku, ze mas vysku, kedze si davas 300 ml??

aquamarine

bon bony
vdaka aj ja v to dufam!!!:)
trosku som kukla galerku a narazila som na nick salmi a ona ma tiez dost velke implantaty 450 a ani to velmi nevidno oproti zakladu:(neviete preco?

aquamarine

barbora10
Tak pre kazdeho zacina ta hroza asi inde:)))
A vdaka ale ved sama si videla ze v plavkach ako napisala aj adelaide sa mi tie prsia kamsi stracaju....

Inak co mi bude treba do nemocnice?Myslim handry a tak..pocula som ze si mam zobrat cocacolu po narkoze ze dobre padne a tie veci na zips a co este?
Mam este jedno stretko s doktorkou kde sa dohodneme na detailoch a presnom datume ale tak chcela by som vediet ze ci treba ist aj so zdravotnou kartou a kedy so mnou bude anesteziolog kecat....

bon bony

zuzkas ahoj, ja v pohode, ked mam bolesti tak dam flector a hotovo :))
ty si kolky den po opke prosim ta?
to je urcite uplne normalne ze mas stale bolesti, stale sa to hoji... Moje su furt tvrde a tak,ale kedze som treti den po op. tak nemozem cakat zazraky :D

clang ty si teraz kolko po operacii? a pises ze najskor si mala jedno vacsie a druhe mensie a casom sa to upravilo?? Stare podprdy niekomu daruj :D

adelaide hojky, to si si dobre zvolila, si dost vysoka, aj ku vahe. Ja mam 166/cca55kg a mam 370 a 400. Male nie su, ale ani nejake bomby! uvidim ked odpuchnu a sval ich vyrysuje ze ake budu,..no este si musim pockat :/
no a inak ako som pisala, bolesti sa daju,je to viac menej tlak a ked prichadza na noc abo vecer take palenie, tak dam flector a je to uplne ok.
Uz sa tesim na stehy kedy si ich uvidim.
No a sranda s tou lolou a cheri:)) tak ste sa videli, som rada ze tiez to dobre zvladaju, je to veru hlavne o tom tlaku nic hrozostrasne:)

a pridavam sa k nazoru ze kleoptra, maria a aquamrine mate peknucke prsia, z toho budu ine šupy:)))

barbora10

aquamarine

ty ma nestvi!!!ty mas nahodou krasne prsia.chapem,ze sa ti pacia velke a ze po takych tuzis,ale vobec nemas teraz na hrudi hrozu.ty si asi este hrozu nevidela:-)

martinka

tak to ti verim,ze sa tesis.uz aby si to mala za sebou a uz sa iba tesila.ty ich mas aj teraz super,skoda len toho jedneho prsnika.ale verim,ze teraz to uz bude tak ako ma byt.velmi ti to prajem,naozaj.

malachi

tak kraula ani neviem ci som vobec niekedy plavala,ale plavat som zacala 3 mesiace po operacii(v klude,pomalicky)a uplne vpohode to islo.samozrejme,ze to bolo este take zvlastne,ale to je normalne na prvykrat.druhykrat som uz nic divne necitila.asi to che len rozhybat.aj cez leto som chodila s malym na kupko a vzdy som si isla zaplavat a ani som nevedela,ze mam v prsiach implantaty.