Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

Ahoj Lia ze ako sa pozorujes ako ti maknu ?ci narovnako ci uz ich mas makkucke obidve alebo jedno menej jedno viac a tak ja som po opke dva a pol mesiaca

kleopatra4589

aquamarine

Tak pokial ti to k tvojej postave odporucila doktorka takto, malo by to byt fajn. Ja som najprv zapochybovala o tej velkosti, co mi Dr. urcil, ale nakoniec som si uvedomila, ze sa v tom predsa len vyzna lepsie ako ja :)

kleopatra4589

lenkea

Neboj, to urcite.. potom pridam aj svoje fotky po.. tak aspon uvidis ako zhruba budes vyzerat aj ty.. :)

Len dufam, ze vsetko vyjde ako ma byt.. :o/

aquamarine

kleopatra4589

Tak to budes mat podla mna super!Vsak zaklad mas dobry a plus tych 300 to budes mat nejake vacsie C mozno aj D.
Ja som dost vysoka (178) a mam aj sirsi hrudnik tak mi dr.odporucila 500 az 550 tak tiez porozmyslam....

kleopatra4589

lenkea

No tak to nie si odo mna ovela vyssia ani tazsia :) Mne doktor povedal, ze na mne tych 300 ml bude vyzerat akoby si dala vysoka zenska 400 ml. Cize kazdopadne, ked nebudes mat 350, nemusis sa bat, ze budu male :) Tiez som uvazovala o tom, ze si dam trosku viac, ale ako tak pozeram galeriu, malo by to stacit..

kleopatra4589

aquamarine

Dakujem, tak uz som to nasla.. fuuuha... ale 600 ml, to by bolo na mna privela :)

Ja budem mat 300 ml.. ale pri mojej vyske- sotva 160 cm- by to malo byt tak akurat :)

lenkea

kleopatra, idem za mesiac 11.12 do PK k dr.Cervenovi, dala by som si aj 350, ale dr. mi hovoril, ze sa mi to tam nezmesti. mam 164cm, 48kg
uz velkost toho impl.neriesim, dufam, ze mi budu stacit.